Jump to content
Българският форум за музиканти

ИСКАМ ДА СИ КУПЯ КИТАРА


bombety

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

аз съм разглеждал за "кухарки" :) и съм срещтал (в Технополиса в Стара Загора преди 6 7 месеца) за около 70 80 лв нови като за начинаещ стават.иначе може да си потърсиш от някой познат, комшия, приятел да ти даде за известно време или да ти я продаде(няма да ти излезне много).това е моето мнение поне аз така практикувам

Редактирано от metaliza
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам, нямаше ли оферти за кухарка(не съм погенал и не съм сигурен, сорри). Ако няма пусни си ти тема, така е най - вероятно да си намериш на старо :) . Иначе нови има също евтини, а в магазин не съм видял втора ръка да се продават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си правила, пичага.

Те са за да се спазват.

 

3. Да пишем на кирилица! punk.gif

Имаме си прекрасна азбука, дайте да пишем на нея ;-)

По-четливо е и по-ясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еи shadow ще пиша както си искам ок ?

Не, няма да си пишеш както си искаш. ВЪВ ФОРУМА СЕ ПИШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КИРИЛИЦА! Това може да не включва марките на китарите, частите и т.н., всичко останало да.

Още повече си напълно нов, колегите най-учтиво те насочват какво да правиш, а ти се зъбиш. ТОЛЕРАНТНОСТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ - това също е правило на форума.

Накратко - прочети правилата и имай предвид, че сторого се спазват.

Темата се затваря.

пс. ако бях видял темата по-рано даже тези отговори нямаше да видиш, щеше да е изтрита БЕЗ предупреждение, а сега ще седи...за известно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.