Jump to content
Българският форум за музиканти

Цигарите и пеенето


thurston

  

258 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

УПС,извинявам се,Infiniti,но съм забравила да сменя потребителското име на приятелят ми с моето (хихик ;) ) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питам се-трябва ли да ми се случи нещо гадно,за да ги спра най-накрая!?!

Напротив glezlata007,трябва да ти се случи нещо хубаво за да ги спреш (може би). :)

Например заради себе си никога не бих ги спряла-толкова много обичам да пуша,че ... :) ... Обаче при положение,че знаеш че мъничко същество живее в теб,чиста душица една такава,която с нищо не заслужава да бъде отровена още преди да се е родила,няма ли да ги спреш и ти? <_<

 

Beyondvoice,по-скоро трудността ми идва на психическа основа от няколкото промени...Абе,на теория всичко ми е ясно,но не мога да избягам от странното чувство ,че гласът ми намоменти сякаш го управлява някой друг...

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,Infinity,разбира се,че бих ги спряла,но....след това?....сигурно пак ще ги започна :) ,а и докато дойде този момент (с хубавото) май доста време ще мине!!! Но...ще се мъчим,нема начин!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специален поздрав и благодарност към Red_Bull_Dog, благодарение на постовете на когото, реших да откажа цигарите! Не знам до кога ще съм непушач, но досега постигнатия ефект е три дни без цигари. Първия кашлях като идиот; втория получих нервна криза и исках д убия някого; третия ден вече пеех по-добре от всякога, без проблеми при много дългите фрази!!!

Рaдвам се от душа и сърце когато успея да повлияя на някой пушач в посока да откаже цигарите.За съжаление, като всяка наркомания ,и тази е с висок процент на рецидив ,и засега успехите ми са скромни в това ми начинание,но както Джон Ленън и аз си пея:

....you may saaaaay I`m dreamer,

but I`m not the only one

I hope some daaaay you`ll join us

and the world will live as one.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да упомена, макар че е малко офтопик, доказано е че пристрастяването към цигарите е горе долу равностойно на хероиновото. При другите наркотици, дори кокаин, и т.н. пристастяването е по - слабо и се получава по трудно.

 

Така че успех :headbang: Аз вече 12 часа се боря с цигарите и вече ми е малко нервно. :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам дали това ще бъде от полза за някого, но и аз да се изтаковам по темата :dance:

 

на първо място по значение слагам техниката на пеене. например на мен лекарите като ми откриха фиброма казаха, че е следствие от неправилна постановка още от дете - дори при говорене. в смисъл, че много съм се пънала, че много емоционално съм го давали и т.н. и че цигарите само са допринесли да ми се влоши положението с ларинкса.

 

аз не спрях цигарите и след операцията, въпреки че трябваше. за сметка на това коренно си промених начина на живот и "постановката", за да си спестя най-вредните неща като недоспиване, надприказване по шумни заведения, крещене, имитиране на Кърт Кобейн, разните там студени и газирани напитки.

 

за щастие пеенето ми доставя все по-голямо удоволствие.

 

и накрая: който може, най-добре да спре цигарите, независимо дали пее или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за топлото отношение, ама аз съм си кретен и то винаги си проличава. Пак си пуша, вярно е, че съм се ограничил до максимум, но пък пуша. И, честно да ви кажа, разлика в пеенето ми докато пуша и докато не пуша няма :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам'че то и това си е напредък, ма ти всеки път увеличавай с по един ден, да видиш че и по-голям ще направиш ( напредък де ;) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, то с мене проблем няма, ама да му мислят тия, дето трябва да ме изтърпяват - аз и без друго съм си злобарче, а какъв ставам като съм недопушил...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност и оперните певци пушат. Виждала съм го с очите си. Е да..не са солисти

Замисли се, защо ли не са солисти.... :think:

 

Може би защото са хора, които знаят, че е идиотско да посветиш целия си живот на едно-единствено нещо - а не защото са пушачи :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Е, в крайна сметка ако и да не съм посветил живота си на музиката, все пак и отдавам доста голямо значение. Вярвам че и с вас е така. И все пак не мисля, че цигарите са чак такъв страшен проблем. Че никой не ни е казал, например, какъв въздух дишаме (едва ли е много плезен за гърлото), но всички дишат, дори и непушачите. Увлякли сме се да си говорим глупости, вместо да си говорим за пеене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Бе говорете си вие... Някой ден всичко ш'е ви се изЯсни, 'ма може да е вече късничко... :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.