Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко чисти китари .....


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте , днес си играх два часа да търся чисти присети за китара във всички видове софт с който разполагам и се оказа че най доближаващото се до желания от мен звук се получава с Guitar Rig2 - софт който е на светлинни години от Амплитюб 2 що се отнася до твърд звук , но както казах за моя изненада там намерих 3-4 бленди с добро качество за целта и при това говоря за готови бленди , а не такива дето трябва 2 часа да си играеш да ги правиш , а знаем че времето е ценно за хора за които музиката поради една или друга причина е хоби ... за жалост . Та ето го и семпъла http://media.putfile.com/Clean-guitar-semple-1 - има ударни и бас , умишлено не сложих клавишни за да може да усетите чистия звук . сложих и едно солце да се добие представа как стоят китарите като ритъм в саунда и естествено чистата китара е с любимия на цял един народ дилей :thx: ..... тъй де . Присетите са в раздел POP на Guitar Rig2 , ако се разровите може и нещо друго да ви хареса . Дано съм бил полезен . Живи и здрави . Цеко :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Хубав звук се е получил...аз по принцип не харесвам ефекти сложени с компютърна програма, може би защото съм работил само с някакви скапани измислени програмки, но този тук ми харесва :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ужасно ти завиждам за звука... :metalist:

 

С Guitar Rig като пробвам на чисто и все едно някой си играе с Volume педал... :)

 

Съжалявам за офтопика, но ще ми кажеш ли как да го оправя? Или ми трябва по-хубава саунд карта?

 

 

Иначе е супер якото. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... ами за жалост няма как да направя проба и да ти кажа дали е от аудио картата само - аз съм с две - имам Креатив SBlive на около 4 години 16 битов , който за времето ставаше , на сега го използвам само за типично компютърни дейности - да говоря по скайпа и т.н. , за музика използвам М-Аудио Аудиофил - външна карта - 24 бита , под 4-5 милисекунди закъснение и т.н....много съм доволен от нея и предполагам че и от нея има влияние .... но пък го има и другото - блендите но Гитар рига са бутани - няма друг начин , ако не си поиграеш .... е освен това съм и с инфинити 1 и 2 адаптри на Ибанец , които също така не са за изхвърляне ..... с други думи комплексни фактори :) ..... няма друг начин - трябва да се вкарват пари - иначе лошо . Цеко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е освен това съм и с инфинити 1 и 2 адаптри на Ибанец , които също така не са за изхвърляне .....

 

Zanev тези адаптери на ямахата ли си ги сложил?

Щото и аз си мисля за смяна на мойте, но хич ме няма в тея работи :greenball: Нито знам какви ще са подходящи за постигане на някаква ефективност с тази китара, нито имам идея как ще извърша подмяната(предполагам че ще търся някои да я извърши вмясто мен).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.