Jump to content
Българският форум за музиканти

Rock Jam 6


zanev 70

Recommended Posts

... удоволствието е изцяло мое ........ дано се намери време , че е време за следващия джем ..... мисля да заформя някой траш парче в стил 80 - те ... ама още не сигурно , да не се каня предварително . Цеко :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...
Ето и вариант без китари http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-no-guitar , synchu както казах свиркате и готово .... айде със здраве . Цеко :metalist:

 

 

Човек, тоя звук от софтуерен амплифер ли го вадиш, някъде та бях скивал да си писал за AMPLITUBE, ако е тъка, как си настройл да работи толкова чисто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... о да всичко е софт при мен - и без притеснения ползвам всичо що го има и става - Амплитюб 2 , 1 Гитар риг 3 и Ревалвер МК2 .... има софт и на Уейвс ама нещо не ме кефи като звук - много забит .... както и да е .... а по въпроса за чистото работене - първо почти никога не ползвам фабрични бленди , второ обикновено мръсното идва от много гейн , в съчетание с надупени честоти - ами намали ги малко защото при гейна , за разлика от ситуацията при пишките , тук колкото повече не винаги е по добре :metalist: ..... е освен това трябва да си сигурен в китара с която свириш - как са адаптрите , дали е добре заземена , кабелите как са , а не на последно място и аудио картата ти - най евтините си имат и лек работен шум , който добавен към по горе изброеното се мултиплицира , освен това проблем понякога създава и монитора на компа - трябва да си на подходящо разстояние от него ..... както и да е , желая успех . Цеко :)

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Stelian Tomov - предполагам, че и от апаратурна гледна точка си много далеко от Занев, но дори да имаш същите джаджи пак няма да можеш да докараш същото качество. Има и други лоши екземпляри из форума, които ни подтискат по този начин, ама няма как. Та мисълта ми беше - МНОГО цъкане и пипане иска и се учи с години, пък и не на всеки се отдава. Но ще продължаваме да се мъчим! Венсеремос! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.