Jump to content
Българският форум за музиканти

Rock Jam 6


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте на всички . Дойде време и за Rock Jam 6 ... мина месец и повече от Rock Jam 5 и ето - новия е на ход . Постарал съм се да изчистя максимално парчето от ненужни сложнотии , има по малко и хеви и хард и полъх от 80-те и тук таме прог навеи ..... както и да е де , надявам се да съм се справил и да ви дойде музата за свирене след като го чуете . Парчето е около 4 минути и както обикновено пускам два варианта - единия със малко солово интро , а другия само с ритъм китари като не е проблем ако някой иска да пусна вариант без никакви китари - само да се обади . Ето варианта с интрото http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-with-solo- а това е вареанта без него http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-without-solo- . Между другото се оказа че 1. за да теглиш файлове от Путфайла трябва да си регистриран и 2. да си активирал регистрацията си преди теглене в смисъл ако случайно си чистил компа си както аз направих и не ми даваше да тегля преди да влезна отнова с паролата и т.н. , това го пиша в случай ако някой още се чуди дали и как може да се теглят файлове от Путфайла - ами може ...... ОК .... ами това е , пожелавам приятно бичене дето се вика пък и ако някой синти майстор се включи да избичи някое соло в Джордан Рудес стил хич няма да се обидя .... тъй де ..... Цеко :D;):)

.... между другото китарите са изцяло записани с Amplitube 2 .... нещо в последно време взе да ме вдъхновява повече от Ревалвера ...... ама знае ли човек ..... малко зъскат повече но по истински звучат ..... или пък на мен така ми се струва .... може и да бъркам ... :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

На мен много ми хареса и което е по-важното - досвири ми се. Малко сложно ми се вижда като за мен, но довечера мисля да пробвам нещо и ако случааааайно излезе нещо смислено може да се излъжа да го постна... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и вариант без китари http://media.putfile.com/Rock-Jam-6-no-guitar , synchu както казах свиркате и готово .... айде със здраве . Цеко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mного яко звучи,ще гледам скоро да врътна нещо,ама вероятно ше е другата седмица ,защото в момента ми ремонтират апартамента и направо е лудница.

 

п.п.Много добро свирене и готин саунд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Цеко, ти сам си си мафия бе братче...пак изкърти рибата :)

 

Ще ми се да направя нещо, ама ще пропусна този път по технически причини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... може .... що не .... може и да се пее .... е който може де - аз там предпочитам да съм пас , гриф трябва да има дето се вика :drummer::happy::bravo: ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евалата Цеко - мафия си си наистина брат! :)))) предния път изтървах ама на тоя му се наточих...да видим кога ше успея да драсна някоя писта да вкарам настроение...евалата тоя амплитюб добре бръмчи! :thumbs_up:;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето е адски добро :rockband: , чак ми беше жал като мазах отгоре, но не се сдържах, много ми се участваше:unsure:

 

ДЖЕМ6

 

Извинете ме за не доброто качество на записа(то не че и свирнята ми е по качествена де... ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.