Jump to content
Българският форум за музиканти

Препоръчайте самосвирка до 2500лв


Recommended Posts

Дайте препоръки и мнения за самосвика 2000-2500лв за работа по кръчми-ресторанти. Не държа да е нова, ако има вграден вокалист ще е добре.Предлагат ми VA-7 за 2300лв

KOLEGA - VZAMISI KORG PA80. RABOTI BARZO O E DOBRA ZA KRA4MA. TOVA E MOETO MNENIE. RABOTILSAM I S ROLAND I PREDPO4ITAM KORG PA80. - PRECENISI I TI.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...
Отговорено (Редактирано)

Здравей,ако имаш интерес към Ямаха,мога да ти продам една-PSR2000.В много добро състояние е.Има вокалист и т.н.За цената ще се споразумеем.Ако те интересува пиши ми на e-mail:mishoand@abv.bg.Мога да ти дам и ориенталски стилове от А1000.

Редактирано от mihail_andreev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм твърдо за PA'80 ! Изключително добър за цената си!..Все съм си мислел,че имам хубав инструмент(KORG i3),но като пипнах това "ПА",разбрах,че моя "дядо"(93г.) стои като 'черно-бял телевизор" до чисто нов 'New XD Engine Full HD,TFT LCD " . Особено,ако знаеш как да 'бръкнеш" в него и да извадиш това,което ти трябва!..За отбелязване е обаче,че в много от случаите са важни кунките :rocker: .Виждал съм с очите си хора,които със съвсем семпли инструменти могат да те откажат да свириш ;) ..но въпреки всичко,критерийте за саунд мръднаха доста напоследък,така че,добрата свирка не е излишна,дори и на ..майсторите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.