Jump to content
Българският форум за музиканти

Adele, Someone Like You (полутон нагоре, глас)


Recommended Posts

Не съм се вестявала тъдява от маса време. Но ми се намери повод.
Миналия септември рязко смених основната си професия и от преводач станах учител по английски. Ама такъв – най-редовен. В гимназия. Класна съм на VIII клас и водя езикова паралелка. Никога не съм била "в системата" и шокът беше невъобразим. Разбира се, запях им още на 15 септември и... си взех таралеж в гащите.
Искат парчета и на моменти само така мога да ги навия да се запишат на олимпиади, да си пишат домашните и пр. Поръчват си музиката, душевадците малки! ;)
И аз се връзвам.
И пеещи момичета има в класа, две-три, с които още не сме "разкопали златната жила" на някоя пълноценна колаборация, но... скоро и това ще стане.
Та, къде на майтап, къде насериозно, последните една-две седмици тъпча пътеката до местното репетиционно студио на Бисер в Княжево. (Обаче не знам Бисер с какъв ник е във форума – от тук се познаваме). 
Преживявам го като някакъв разкош, честно. Поне докато се стопят априлските снегове, наистина имам великолепен повод да се махна от компютъра и от онлайн зомбирането. Иначе, докато съм закована на стола, влизам в часовете от два лаптопа и един допълнителен монитор и имам чувството, че мога "да изстрелям нещо в космоса".
 А пеенето определено помага за преодоляване на взривоопасните (ми) състояния.
Ай, със здраве да слушате...
 

PS Ааааа, да, поразрових да послушам раздел "Кавъри" и с носталгично примирение установявам, че тук нищо не се е променило. Подзаглавието на форума спокойно може да си остане: "Китари и всичко останало". ;) 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип доста слушам в този раздел (и в авторския също), но обикновено не пиша и си пазя впечатленията за себе си. Изпълнението ти обаче толкова ми допадна, че няма как да не те поздравя с прекрасните изграждания, които правиш в песента - личи си, че имаш талант в излишък и опит зад гърба си. :thumbs_up: А що се отнася до "душевадците" - такива са си, до към шести клас се издържат сравнително лесно, от седми и нагоре започва да става все по-трудно с характерите, но все пак се надявам да си случила на хубав клас.:D

А че почти всичко тук е 'жица', това си го знаем от години, добре че някой се навива от време на време да добави и някое пиано между жиците.

 

П.П. Извинявай, че ти говоря на "ти" - не се познаваме, но тук всички сме като едно голямо семейство и това си е традиция. ;)

 

П.П.П. Сега като се замислих, май преди доста време си писахме за някакви хорове ли беше, за някакви ноти ли....пфу, старост-нерадост, не се сещам...:ph34r:

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.