Jump to content
Българският форум за музиканти

Honky Tonk


KingdomX

Recommended Posts

Извинявам се предварително, но не намерих друго подходящо място за темата, ако се сметне за необходимо да се затвори!!!

 

 

Какво мислите за Honky Tonk фестивала, който вече не се провежда само в Пловдив. Интересува ме колко от вас биха дали по 10 лв. за вход, като този вход не е само за едно заведение а за 8 или 9, като не свири само по една група в заведение, а по две. Например сега на 17.05.2007 ще свирят и Б.Т.Р. и Обратен Ефект и други Пловдивски банди. Мисля че само за 2-те групи по-горе билета ще ви струва 10-тка, а какво да кажем че ще има и много други банди. Предимството на фестивала, който не се провежда само в България е, че не е ограничен само в един стил, смисъл има и чалга(което подкрепям) има и техно и ала бала. Е....изказваите мнения .

 

Ето и линк да се запознаете по-подробно honky-tonk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен, идеята за цяла нощ музика във всеки един рок клуб в Пловдив, много ми допада :punk_guitar: Щото както си кибичиш в един клуб и слушаш къртещ метъл.. така ти омръзва, вдигаш се и отиваш на 500 метра в другия клуб да слушаш джаз (примерно) :) И въпреки че първият път миналата година беше с по голям избор на стилове и групи, си заслужава да се отиде и сега :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще задам простия въпрос :

 

при положение,че нормалния вход за едно клубно участие на група е 5лв, ти за 10лв можеш да гледаш 15 групи.яко е измислен фестивала :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще задам простия въпрос :

 

при положение,че нормалния вход за едно клубно участие на група е 5лв, ти за 10лв можеш да гледаш 15 групи.яко е измислен фестивала :thumbdown:

 

Tова му е хубавото на фестивала - плащаш малко, получаваш много :thumbs_up: и по отношение на групи и по отношение на стилове музика :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не говорим, че фестивала има и чалга и рап изпълнители- пак на живо :)

 

Според мен този фестивал е пълен провал. Ти не отиваш да блееш по магазините от един на друг а да се кефиш на музика. Например от цялата хава аз бях си избрал концерта на ТЕ. Кажете ми заслужава ли си да дам 10 лева да гледам Те как свирят 2 часа в клуб?

 

Според мен фестивала е голяма простотия и съм убеден, че не е имал много посетители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешиш и то много сериозно :) Имаше милиарди хора навсякъде.Иначе да дадеш 10лв за една група не си струва...за това съм съгласен с теб :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше милиарди...

 

да не имало посещение от половината китай ? :virtuoz:

 

Вий сте свирили, ти знаеш по-добре за това. Аз лично нямам приятел който да е отишъл на хонки монки-то

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешиш и то много сериозно :pray: Имаше милиарди хора навсякъде.Иначе да дадеш 10лв за една група не си струва...за това съм съгласен с теб :wub:

 

 

Имаше милиарди...

 

да не имало посещение от половината китай ? :rockon:

 

Вий сте свирили, ти знаеш по-добре за това. Аз лично нямам приятел който да е отишъл на хонки монки-то

 

 

Tоpsum® съгласен съм с теб за хората, но не ги видях, когато ние свирихме О.О :virtuoz: , а когато започнаха да свирят обратен ефект. Тогава се понапълни и новопристигналите останаха очаровани, или поне така изглеждаше. Ако бяха дошли по-реано щеше да е много по-добре и щяхме да си изкараме много по готино, но явно Пловдив е замрял за Хеви метал или по точно за Мейдън, Хелоуин и ала бала от сорта....е затова може би ще прекратим участията си в Пловдив

 

 

Nikifena® аз имам приятели който бяха и идеята за хонки-то им допада(като че ли)

 

 

 

ПП Е всеки си има мнение по въпроса. Беше ми интересно да чуя мнения на колеги за такива мироприятия. Сега след като е минал феста се надявам да се обсъжда много по бурно и да се изразяват мнения за озвучение, да сценично поведение за групите да се говори малко повече. Би било интересно да коментираме и гафовете, ако някои ги е забелязал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

При нас имаше около 300 човека грубо...,а след като свършихме бяхме в Петното,където също имаше много хора.Плюс това къде сте виждали Пловдив до 3ч сутринта да се разхождат доволно хора (котито не съм ги виждал никъде до сега - става въпрос за друга публика - лели и чичовци)...и приятелю фен,що толкова руптаеш за този фонки-монк фест?Кво се твариш?Почвам да мисля,че имаш зъб на организаторите или няква лична вражда? :punk_guitar:А тва,че никой твой приятел не е ходил,говори много зле ...

KingdomX, извинявай,но кой нормален човек щи слезе в долна дупка като пъзела на една световно извесна група като ваща?Еклипс е нова банда,но наистина като че ли метъла в Пловдив нещо се поизтърка...?!?Нищо лично,но не лети в облаците и си прави сметка за какво става въпрос - в случая за името на групата,дали е популярна и т.н. и мястото - дали е посещаемо.

Абе важното е да се случват разни работи...Винаги ше има хора,които да не харесат нещо и такива,на които им харесва...За това гледайте да се поставите и на двете места и да намерите златната среда :thumbs_up: Ае стига с тази тема!

Редактирано от Topsun
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи според мен фестивала уцели десятката имаше по нещо за всеки и наистина беше много готино.Малко кофти стана с това объркване че не свириха група ТЕ а Графа, но както и да е... аз бях на графа и на три о файв и наистина беше много готино размазахме се отвсякъде а преди Графа свириха едно германци които просто скриха шапката на всички страшни веселяци свирещи готни кавъри. Относно посещаемостта тази година имаше значително повече хора от миналата година бяха над 2500. Идеята на фестивала не е да идват големи музикални величия защото (да не се залъгваме) в българия бройката на известните групи ми се брои само на пръстите на едната ръка. Идеята е да се даде шанс и на младите изпълнители точно като тази група еклипс. Ясно е че веднага няма да стане затова се иска малко търпение и настоятелност. Миналата година пак имаше нови групи и те си пожънаха успех.зависи какъв купон правите и двама човека да има в клуба трябва да ги "задоволите" музикално иначе няма как да стане. Да не мислите че на германците в началото имаше някой? Кой моля ти се пловдивчанин ша тръгне да слуша някви мити световно неисвестни германци ?! Но след час и нещо се поразчу и заведението се нафрашка с хора и те си се размазваха и на 10 и на 100 човека. Така че тов3а е от мен засега но ако искаш да слушаш само една група особено група ТЕ които идват всеки месец по два пъти в пловдив наистина е безпредметно но това е идеята-наред с любимата група да чуеш и нещо друго за много малка цена защото повярвай ми за тея пари които сигурно плащат на всички тея групи 10 лева са си направо смешна сума....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

относно германците ме е много яд че не успях да ги чуя, но в този момент бях някъде другаде :happy: . Kакви кавъри са свирили???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Монки-хонки нищо не са ми направили, и не познавам организаторите, но ще ти кажа нещо драги ми клавиристе. Не се правят така нещата :happy:

Факт е, че се хвърлиха много пари и за плакати и за реклама по телевизора и радиото. Тези пари идват от някъде. Почти съм убденен, че тези разходи едва ли са се възстановили. Значи има нещо гнило.. или нещо което не се казва. Защо не се направи голям концерт в зала, кино, на античният театър, в градската градина или някъде другаде пак платен. Да свирят 2-3 вечери по 5 банди цяла нощ пак до 3 часа. Да не е такава музикална помиярщина - от чалга през рап и поп-рок до хевиметъл. Е тогава щеше да има успех това си начинание. Пиша по този начин защото ме е яд, че в нашета малка държава нещата се случват винаги юруш на маслините без да се мисли. Дразни ме факта, че се отпускат пари за неща които от самото начало изглеждат смешни и недоизпипани и според мен по никакъв начин не привличат публиката която заслужава едно такова мероприятие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вски има право на лична трагедия.съгласен съм!интересното е,че знам как се правят нещата...не коментирам нищо,щото веднага някой ше каже,ми направи ги ти "нещата",като си толкова отворен...както и да е :yes:

до колкото знам,фестивала е по германски тип.откупени са правата и го правят в нашата скромна държава.на мен ми беше весело миналата година.тази също се забавлявах доволно ;) позитивно настроен съм и подкрепям цялата идея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ти не си ли чувал, че фестивалът е американски формат, а правата са взети от Германия.Германците правят този фестивал в цяла европа от 15 години и са решили да го направят и в България.Къде ти е проблема?Васко Кръпката е написал в страницата си че е бил подгряваща група на Хонки Тонк в Германия. Гордее се човекът!

Редактирано от BoOTy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BoOTy,ти пък полека малко...имай уважението и спазвай добрия тон.мога да напиша 99 неща,които не ми харесват в този фестивал,ама пиша все позитиви!не забравяй,че всеки има право да изказва мнението си,дори и да не се харесва на всички!ае със здраве! <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.