Jump to content
Българският форум за музиканти

<!> Стилове, ритми, аранжименти, бленди, MIDI и т.н. - Търсене/Предлагане


Recommended Posts

Абе така е като се обясняваме кое ,как и що.То че всички сме пирати се знае ама ако нещо ще споделяш-даваи а не да се обяснява платено ли не ли.Всичко ,всеки стил или аранжимент някои го е направил нали?

 

Точно тук би трябвало да е мястото за споделяне на имформация,хем който иска да си напълни клавира ,хем доста солидно начало за начинаещите ни колеги.

 

Искам да изкажа мнение за соло семплера джузи саунд понеже имаше скоро годеж в родното село на жена ми и на въпросния годеж свири един наш колега със този семплер.Има много добри звуци и инструменти.Кларинет ,сакс не може да гиразбереш че не са истински  акустични.Като отидох при оркестара и видях че няма саксофон и кларинет а само един семплер бях тотално изненадан.Свързал  семплера към касио цз 101.Ако по-рано съм твърдял ,че семплера не свири добре сега се поправям понеже видях и чух какво може.Най силно впечатление ми направи един кларинет и два сакса от семплера.Знам че може да се вземат тези инструменти във корга направо но за целта трябва да имам семплер и да ги запиша. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Eто два сета от колегата Гошев от времето когато беше със па 500.Сетовете са много хубави и са специално за па 500.Това е причината да ги споделя понеже има колеги които искат сет за па 500.Може разбира се да се ползва за донор на стилове и др. и за други по модерни и мощни клавири.

 

Algoshev_26_02_2013.SET.rar:  

 

Algoshev_30_04_2013.SET.rar: 

Като допълнение пускам последната версия преди да се разделя с клавира, както и допълнителни банки със стилове (поради ограниченото пространство от само 64 позиции), готови за зареждане и ползващи звуци от същия сет. Естествено, последния сет в голяма степен покрива горе посочените. 

Algoshev_04_05_2014.SET.rar

 

Algoshev_STYLES.SET.rar

Algoshev_STYLES1.SET.rar

 

Ето още нещо за Pa500 от мои колеги, също добра основа за надграждане и развитие.

JULIAN_NEW.SET.rar

Iwo_16.04.2013.SET.rar

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми сподели как да конвертирам стилове от па600 за па800 имам стилове зареждам ги но само мига като го избера не са развалени ритмите пробвах с style works последната версия но не става помогнете :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги.Някой може ли да ми каже сайт за сръбски, гръцки и поп фолк midi файлове.Трябва ми Трепни на Цеца.   Дай Skype ili e-mail   :)

e-mail  -  milen_bliznaka@abv.bg 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми сподели как да конвертирам стилове от па600 за па800 имам стилове зареждам ги но само мига като го избера не са развалени ритмите пробвах с style works последната версия но не става помогнете :(

с KORG PA Manager

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги искам да попитам има ли някой хубава информация по нова за KORG PAX2!???

Какво те интересува за ПА2х Про? Стилове, звуци, сетове...  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да как за едни има авторско право за други не?Значи каквото имаме  ще го продаваме а не подаряваме?Това е правото на автора!Все ми се струва,че тук сме хора с музикални наклонности,музиканти и знаещи какво е авторско право и какво можем да споделяме и какво не!Необходимо ли е при размяна на миди файл със два патерна винаги да бъдем предупреждавани и поучавани?Ама се чудя на колегите които се обясняват кое го имат от каде име и как са платили 5 лв за него.Когато ще споделяш нещо го правиш а не така -онака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Асане, не се прави на ощипана мома! Ако не ти отърват условията, направи си друг форум и там си споделяйте пиратски продукти. Тук няма да стане. Точка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам много хубави сетове за корг па ... и много миди файлове но всички съм ги  купил за  по 200-300 евра и са обект на авторски права :metalist: Сори. :thumbup:

   Не съм споделял пиратски номера но ме дразнят подходите на много колеги.Кой те пита какво е що е?Вземи един сет сложи една папка друга в него и напиши на нея бонус миди и слагаи вътре каквото ще споделяш заедно с един сет твой ли пиратски ли ,фашистк ли архивираи и дай линк на хората да се занимават.Какво дразниш масите с тая умряла сръбска тресла за 2 лв. Ако не може да изсвирим една сръбска балада на живо кви музиканти сме?

 Пак казвам че не съм споделял пиратски  работи ,нямам идея да правя група в фейса или да се включим към някоя кадето ще се споделят сетове или мидита защото закона за  авторските важи и във фейса и навсякаде по света така че пак казвам споделяите колиги!Не се правете на ощипани моми!Не се обясняваите какво що,ако не ти излиза нещо от сърце по-добре не пиши нищо и тегли и трай!

 Толкоз щум за трепни се вдигна а аз даже не я харесвам тая балада и никога не съм я искал. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.