Jump to content
Българският форум за музиканти

Tama Iron Cobra


Recommended Posts

Хора разбирам 4е кобрата е доста удобен педал само 4е някои може ли да ме сжетне колко пари е аз сум така да се кайе на4инае6 и се у4а оба4е много искам добур кардан да си взема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В САЩ - 320 долара, в България между николко(демек не се намира) и около 1000 лева. В Европа около 400 Евро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах "Кобра"преди 3-4 години и каквото и да правех не ми пасваше и това си е!...много е важно какъв ти е удара с крака.ако си "силов"дръмер-взимай го!!!ако обаче свириш по-леко(като мен)ще се узориш.аз се родих миналата година с DW9000.страхотен е и имаш възможност за промяна на ъгъла на "въртящия"момент.това е единствения педал,който предлага тази опция. съвета ми е да не робуваш на марки,а си намери нещо да ти пасва.Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш възможност за промяна на ъгъла на "въртящия"момент.това е единствения педал,който предлага тази опция.

 

незнам какво имаш в предвид под "въртящ" момент, но ако е това което си мисля , значи си в голяма заблуда ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно скромно мнение,свирил съм на 9000-то с въртящия момент,много е бързо и удобно и лесно за свирене,ама го няма метъла(100% може да се настрои и за по-твърдо).Виж на Кацко Кобрата е яко хеви,и с нея друго не можеш да свириш,не ти и трябва.Но не знам дали защото си е моето,или защото така съм го настроил,но DW 5000,което притежавам става и за яко метъл и за по-умерено свирене :hysterical:.Обаче има един проблем при DW,който при Кобрата липсва.Трошат се!,Особено от както ги правят в Тайван(мамицата им).Та Кобрата бие по здравина,но губи по многообразие,демек не е за всеки крак и за всеки стил!(това е моята гледна точка!).Извеждам също от факта,че 50% от Американските Дръмъри свирят с DW 5000,а не с Кобра нищо че са на подобни цени :greenball:.Успех с намирането на Кобра!

 

П.П.Аз искам и Кобра да си взема,ама пусто кинтйи нема за всичко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз преди свирих на единичен Iron Cobra и въобще не ми беше удобен но тогава почти нищо не отбирах от барабани и може би просто не е бил настроен добре

но сегашния ми учител е с DW 5000 и кардана ми е страшно удобен и доста ме кефи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе Бонзи не са виновни тайванците, още повече, че качеството им се води над китайското, нищо че са почти една държава:)

 

Кобрата ми е правена в Китай, но това не и пречи да е здрава:D, просто въпрос на модел и на характеристики

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята "кобра" ми я прати племенницата от щатите. 100% мейд ин Тайван, в Далас такива явно продават. :) Работи на 6. Друг въпрос е, че като стъпиш на нещо добро, разбираш колко не можеш да свириш и как през годините си прецакал сума ти неща по постановката с разни тояги. :P

Не съм съгласен, че "кобрата" е само за хеви. Всичко може да се свири с нея. Както по-горе обясни Кацко, тя е богата на настройки и се продава с три вида чукчета: филц, пластмаса и дърво, което показва, че е предвидена за много широк спектър от стилове. Лично аз пердаша с пластмасовите чукчета, защото търся повече пик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Аз имам Кобра Пауър глаид ,купих си я от щатите преди 5 месеца,впро4ем и сега съм тук.Ами тя също мое да се наглася по отно6ение ъгъл на 4уковете,но наистиха си е среден клас.По отно6ение на АКСИС-педалите смятам 4е са голям боклук.Свирил съм на Лохгборд-2л,тъпотия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за кво ти е мнение бе човек тва е TAMA не АМАТИ!тва е марката при барабаните.брутален кардан.аз имам този звяр и съм хипер доволен от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.