Jump to content
Българският форум за музиканти

Намиране на V образна китара


DanielP.

Recommended Posts

Здравейте. Търся си черна с черни адаптери(хъмбъкери) V образна китара с остри върхове от сорта на Jackson, Dean, Ltd, може и други марки между 500 -1000 лв. може и втора ръка може и да не е от България стига доставката да е на приемливи цени. Много малко избор има в България, а дори и много други големи сайтове из Европа като Thomann. Ще съм благодарен, ако ми помогнете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой, ако в томан не можеш да си намериш китара се ориентирай към някой лютиер. Ама там за 1000лв само снимка [emoji3]

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Solar имат варианти, примерно https://www.solar-guitars.com/product/v2-6c-carbon-black-matte   (търси втора ръка, намират се, а и доста често пускат B-stock с минимални козметични забележки).

Thomann, musicstore и пр. предлагат богат избор на различни производители. Имай в предвид, че не е удобна за свирене в седнало положение. Ако дадеш повече информация за какви цели ще се използва, може да помогне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога не съм си представял,че цвета на хъмбъкерите,тремолото и формата имат някакво отношение за акустичните характеристики на електрическа китара.Понеже потребителския клас китари на всечки марки се правят в Китай и Индонезия няма и значение какво пише на хедстока.Трябва да си купя една и от Алиекспрес за да имам преки наблюдения.Все пак Солар макар и нова марка предлагат всичко необходимо за напреднал музикант на разумна цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо такова,като тоя Джексън може да си купи някой,който няма понятие от инструменти.Всичко освен боята и надписа е олеле майко ама и цената и е приемлива и гаранцията е бетон.Можеш да я връщаш,колкото пъти пожелаеш за три години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.