Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
UFO Romeo

Новосформирана рок група търси своя вокалист / фронтмен

Recommended Posts

В момента сме трима (китарист / басист / барабанист) и свирим кавъри на Ramones, Motley Crue, Iggy & The Stooges, Sex Pistols, The Subways и др. Имаме и авторска песен която е почти завършена (пънкарливо-глемав рок ен' рол).

Целта ни е да изградим репертоар от кавъри и авторски песни и да свирим по клубовете в страната. Амбиции за навън нямаме. Преди всичко правим това за забавление и удоволствие.

Търсим съмишленик и бихме искали основните неща - да идва подготвен на репетиции, на време, и да му се занимава с рок музика / група с яснотата какви са плюсовете и минусите от подобно начинание. Да се кефи на глем, пънк, и рок в повечето му разновидности (наблягаме на американски банди и класици като Пърпъл / Цепелин / Сабат не са в репертоара ни). Ако има предишен опит като фронтмен бихме се радвали, но дори и да няма за нас е по-важно да е готов да работим заедно над песните и сценичното присъствие като група. 

Става дума за София, възрастовите граници са 18 - 35 г. 

wildlifeservice@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вокалист съм казвам се Александър за контакти 0876 18 07 64 . 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Малък ъпдейт:

Моля пишещите да пратят освен име и телефонен номер :) и канал в YouTube, или някакво видео / аудио файл за да добием представа за това кой сте и как звучите.

До този момент кавърите които правим са на Iggy & The Stooges, Ramones, Motley Crue, The Subways, и Sex Pistols. Ако тези групи и стилова насоченост не са по вкуса ви, няма да се напаснем :)

Поздрави.

Share this post


Link to post
Share on other sites

UP.

 

Още търсим вокалист. 

В момента сме трима (китарист / басист / барабанист) и свирим кавъри на Ramones, Motley Crue, Iggy & The Stooges, Sex Pistols, The Subways и др. Имаме и две авторски песни над които работим.

Целта ни е да изградим репертоар от кавъри и авторски песни и да свирим по клубовете в страната. Амбиции за навън нямаме. 

Търсим съмишленик и бихме искали основните неща - да идва подготвен на репетиции, на време, и да му се занимава с рок музика / група с яснотата какви са плюсовете и минусите от подобно начинание. Да се кефи на глем, пънк, и рок в повечето му разновидности. Ако има предишен опит като фронтмен бихме се радвали, но дори и да няма за нас е по-важно да е готов да работим заедно над песните и сценичното присъствие като група. 

Много Ви Моля:

Ако не искате да свирите гореизброените групи (ето ги пак -  Iggy & The Stooges, Ramones, Motley Crue, The Subways, и Sex Pistols
и съответните кавъри които правим), НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ на обявата с надеждата, че като дойдете ще засвирим (примерно) Годсмак...Няма да стане. Търсим вокалист за наш проект с конкретна стилова насоченост. Не става дума за приятелски джем сешън, а за проект, и не искаме да губим нито нашето, нито вашето време. Благодаря за разбирането. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.