Jump to content
Българският форум за музиканти

Drums Workshop Tour!


Mephistofel

Recommended Posts

Banner_Wshop.jpg

 

Още като студент в ДМА, Венко Поромански започва да работи като барабанист в Биг Бенда на БНР. През 1998 завършва ДМА, бакалавър на Музикалните Изкуства, Ударни инструменти при доц. Христо Йоцов. Следва работа с Георги Борисов Брас Бенд и телевизионното шоу „Как ще ги стигнем ... с Тодор Колев”. През този период свири на една сцена с големия американски китарист Майк Стърн, а също и като част от триото на известния поп и джаз басист Франк Итт, на фестивала Music Jam. От 2002 става артист на Yamaha Musical Instruments и Valeto Drumsticks. От следващата година започва да преподава ударни инструменти към Департамент Музика на НБУ, а през 2006 става Магистър на Музикалните изкуства, специалност Тонрежисура.

През 2004 става част от групата на световноизвестните музиканти Дейвид Гарфийлд и Джон Пеня, с които осъществява концерт и специализиран уъркшоп.

За периода 2000 – 2006 като музикант в група „ТЕ” има повече от 20 номинации и награди в най-авторитетните класации на България. През същия период участва и в големи музикални събития като концертите на Simple Minds, Incognito, Earth Wind & Fire, Дани Миноуг, Atomic Kitten, Simply Red, както и фестивалите Sofia Music Jam, Аполония, Sofia Jazz Peak, Coca-Cola Sound Wave и други.

На уъркшопите ще се демонстрират системи на работа за техническото усъвършенстване на музикантите. Ще се дискутират теми, провокиращи креативно мислене и музикално въображение. Ще се обърне внимание и на нуждата от историческо познаване и професионално разбиране на съвременната поп, рок и джаз музика.

 

Радостен съм да ви уведомя за горното събитие,надявам се за в бъдеще подобни мероприятия да са по-често срещано явление! :greenangel:

 

Радостен съм за Теодор,като мой приятел,да свири редом с такъв барабанист - той го заслужава. :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.