Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво да търся?


shattered

Recommended Posts

Друг е въпроса, че преди месец се опитаха да ми натресат един Уошбърн за 1К, наистина хубава електроника, добра акустика, НО грифа, все едно хващаш "Орфей". На първо място (според мен, а и едва ли само според мен), като хванеш китарата, трябва да ти залепне за ръката, точния гриф за точната ръка. Електрониката, струните, ключовете, адаптерите, това са консумативи. Според това, за каква музика ще ти е нужна китарата, можеш да експериментираш с тях. Ако искаш китара, която да я вземеш и да започнеш веднага да свириш, ориентирай се към нещо марково, ако ти се занимава с обикаляния натъй-натъй да търсиш части и майстори, но накрая да си доволен от това, което си изградил, вземи ниския клас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз свиря с IBANEZ MUSICIAN , и не бих го заменил за никакъв друг, взел съм го втора ръка естествено, и мисля, че е по-добре човек да си вземе, някакъв бас втора ръка истински, от по-старите. Ако се дебне из обявите рано или късно ще изпадне нещо истинско за 500-600лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз ти предлагам да отидеш да го видиш,да го пробваш и ако ти хареса да го вземеш,без значение кой какво ти е казал за марката,аз не съм и привърженик,но ако ти хареса като звук,а чак след това като стил я взимаш и почваш да си свириш и да се кефиш на новия си бас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.