Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Enchant

Търсят се инструментални групи за съвместни концерти

Recommended Posts

Здравейте!

Пиша от името на група The Lost Humanity, на която се явявам нещо като основен композитор и бенд лидер. От тази есен сме планирали да стартираме с поредица от концерти и търсим и други банди, които се занимават с инструментална музика, за да обединим усилията си и да правим съвместни изяви. Стилово сме насочени към прогресив-фюжън, прогресив, експериментъл и др. Базирани сме в София, но бихме се радвали, ако се свържем и с инструментални банди от други градове и опитаме да организираме някакви съвместни изяви! Не мислим, че е задължително групите да са в подобни стилове на нашия, дори по-скоро би било интересно, ако не се представят едновременно банди с доста близко звучене. Но все пак да кажем, че свързващият елемент може да го наречем рок. :)

Като вариант за първи концерт, го виждаме в края на месец октомври или до средата на ноември. Към момента още една банда е потвърдила участие - TFSL ( психеделик рок ). За място за провеждане на този първи концерт сме си  заплюли Mixtape 5 ( малка зала ).  За следваща концерт вече ще го мислим съвместно с бандите, които биха проявили интерес. Да добавя, че може да пишат и соло артисти, които правят интересна инструментална музика! Другото, което ни се иска е да се представят групи и артисти, които преимуществено свирят авторска музика.

За контакти: danieleliseev@abv.bg , 0888/903222 или пък пишете в темата или на лични съобщения тук!

P.S.

Тъй като групата ни е създадена тази година нямаме някакви правени дема или видеа, но ето линкове към неща, с които някои от членовете на бандата сме свързани:

https://danieleliseevproject.bandcamp.com/album/night-shadow

https://kalintonev.bandcamp.com/track/beings

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
На 13.08.2019 г. at 12:28, thejocker написа:

https://www.facebook.com/bedlamclub

Вижте ги тези 

Благодаря ти! По принцип сме в контакт с тях и дори вчера потвърдиха участието си. Така че за първия концерт, който ще се проведе в началото на есента вече сме три групи - The Bedlam Club, TFSL и The Lost Humanity.

Ще се радваме, ако се появят и други банди, с които да планираме и следващи концерти. По принцип Future Was Perfect също са навити, но по-скоро за концерт в началото на 2020. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.