Jump to content
Българският форум за музиканти

bluecactus11

Въпрос относно Squier Strat и усилвател

Recommended Posts

Здравейте, 

На път съм да поръчам китара - Squer Bullet Stratocaster Hardtail AW. Искам да попитам дали смятате, че е добра за начинаещ (от 2 години свиря на класическа китара, това ще бъде първата ми електрическа), и дали усилвател Stagg 10W ще ми върши добра работа (и по-точно, дали ще мога да свиря песни на Guns N Roses, AC/DC, и някои на Rammstein). Благодаря предварително!

https://music-store.bg/elektricheska-kitara-6-struni/SQUIER-BULLET-STRAT-HT-AWT-%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%9A%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%A0%D0%90-%D0%BE%D1%82-MusicShop-40000680

P.S.  За последно видях Squier HSS с тремоло в български онлайн магазини преди около два месеца, но вече не се предлагат никъде. Знаете ли поради каква причина?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stagg 10W - Не, в никакъв случай. От къде си? Вместо да гледаш по сайтовете, отиди до някой магазин и пробвай на място. В този ценови диапазон (най, ама най-евтиното) всичко е тояга. Задължително е да пробваш конкретна бройка, проверка на прагове - стърчене/бъз, интонация и т.н.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stagg 10w нов не е добре. За същите пари в OLX има два пъти по големи и по добри кубета, с ревърб, да речем. Мисли и за ефекти, защото на тия кубета мръсния канал не става за нищо, независимо какво ще вземеш. За китарата според мен е същото. За 230лв. Със сигурност ще намериш нещо по-читаво,  но втора употреба. Ако дължиш да е от магазина- коментарът ми е излишен. Успех!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.