Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос относно Squier Strat и усилвател


Recommended Posts

Здравейте, 

На път съм да поръчам китара - Squer Bullet Stratocaster Hardtail AW. Искам да попитам дали смятате, че е добра за начинаещ (от 2 години свиря на класическа китара, това ще бъде първата ми електрическа), и дали усилвател Stagg 10W ще ми върши добра работа (и по-точно, дали ще мога да свиря песни на Guns N Roses, AC/DC, и някои на Rammstein). Благодаря предварително!

https://music-store.bg/elektricheska-kitara-6-struni/SQUIER-BULLET-STRAT-HT-AWT-%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%9A%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%A0%D0%90-%D0%BE%D1%82-MusicShop-40000680

P.S.  За последно видях Squier HSS с тремоло в български онлайн магазини преди около два месеца, но вече не се предлагат никъде. Знаете ли поради каква причина?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stagg 10W - Не, в никакъв случай. От къде си? Вместо да гледаш по сайтовете, отиди до някой магазин и пробвай на място. В този ценови диапазон (най, ама най-евтиното) всичко е тояга. Задължително е да пробваш конкретна бройка, проверка на прагове - стърчене/бъз, интонация и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stagg 10w нов не е добре. За същите пари в OLX има два пъти по големи и по добри кубета, с ревърб, да речем. Мисли и за ефекти, защото на тия кубета мръсния канал не става за нищо, независимо какво ще вземеш. За китарата според мен е същото. За 230лв. Със сигурност ще намериш нещо по-читаво,  но втора употреба. Ако дължиш да е от магазина- коментарът ми е излишен. Успех!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.