Jump to content
Българският форум за музиканти

Sabian B8 Vs Zildjian Zbt


Recommended Posts

ТА значи имам възможност да си поръчам комплект чинелки и трябва да избирам от двата модела ,ама не съм ги чувал как звучат(а и няма как по и-нет) и затова се налага да рискувам и да си избера единия от двата като Зилджана е с включен китаец,а Сабиана има и сплеш чинелче 10 инчово ААХ Иначе и двата комплекта включват стандартните 16 креш,20 раид и 14 фус.....Та кажете хора-имате ли впечатления и кое бихте избрали/препоръчали....Мерси предварително на всеки отзовал се:cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имал съм ZBT креш и съм свирил доста на B8-мици всякакви и според мен поне Сабиан е по-добрият вариант. ZBT-тата са някакси по-тънички и приличат малко на играчки. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен единственото предимство на В8 пред ZBT е в райда, който при ZBT вибрира дълго след като го удариш, което лично мен ме дразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой ше обиждаш на играчки ей чшшшш ууууу ъъъъ оооо!

Не в случая смятам,че чисто от българска гледна точка е хубаво да си вземеш това дето е повече :D демек ЗБТ-то , но зависи за каква музика ти трябва. Въпреки,че е най-ниската серия на Зилджан мен си ме радват и докато си събера парички да си вземта К custom Dark сериите смятам да си карам с тях! :D Със сигурност по-добре ще ти изглежда комплекта със Сейбиъните дори само ,защото много малко от тях има в БГ! Виктор държи 70% от Сейбиъни в България! Наистина по-добре сейбиъните! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и от мен. Ами аз лично съм с комплектче Sabian B8 и засега съм адски доволен от тях - наистина са много добри. Комплекта съдържа два Crash-a (14'', 16''), фус 14'' и Ride 20''. Честно да ти кажа - това за Ride-a наистина е вярно - звучи много чисто и отсечено(без да дрънчи) в сравнение с предишния ми. Освен това са наистина дебелички и дори и при яко блъскане няма да ти създадат проблеми. Ако наистина имаш възможност ти препоръчвам да си вземеш Sabian-a. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако трябва да съм откровен -взех решение за Сабианите още след мъдрия съвет на Виктор -установил съм че барабанни истини звучат от устата му в голяма част от случаите,но останалите просто затвърдихте мнението ми за тия чинелки.Мерси на всички отзовали се все пак;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.