Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
tefata

Група ВЕДОМ търси басист - София

Recommended Posts

Здравейте,

Група ВЕДОМ си търси басист от София.

Изпълняваме изцяло авторски репертоар, пишем си песните сами, текстовете са на български, а фокусът на групата е изследователски и творчески. В групата споделяме общо намерение за развитие на потенциала ни и постепенен пробив в слушателските среди, в които хората се кефят на Рок, Метъл, Пичовски Груув Траш Метъл и готините линии и ритми в Рока и Тежкия Метъл.

Стилът ни е балансиран от творческите потенциали на всички в групата (2 китари, вокал и барабани) – от много тежък, към алтернативен - до пънкарски, фънкарско - баладичен и хип-хоп-фюжънски тежък Рок. Вокалите са шизофренични, артистични и мелодични (с необходимата дрезгавост по места).

Предпочитаме кандидатът за басист да се кефи на групи като Bullet for 14-th Feb, Pantera, Metallica, F.F.D.P. , Sepultura, Judas Priest, Tool, Meshuggah, R.A.T.M., да не отрича Pearl Jam, Nirvana, Scorpions, Iron Maiden и др., както и Jurassic Park, Godzilla, the Matrix и т.н.

Свирим 2 пъти седмично в споделена репетиционна в района на кв. „Гео Милев” и разполагаме с необходимата техника за прослушване и свирене.

Търсим човек, който да поема отговорност за изборите си и откровено и открито да споделя интуицията си. Не ми се иска да слагам възрастова граница за кандидатите, но поне ще уточня, че сме на 38, 33, 28 и 20 години. Осъзнати хора сме и предпочитаме човек, който да е наясно с ценностите на екипността и екипния дух, и има желание за яко РОК и развитие на авторския си потенциал. Опитът с инструмента е от значение, но желанието за творене в тежкия стил е от по-голямо значение.

При чист интерес, ще изпратя демо-записи за подравняване на очакванията и за ясна визия за стила ни. Моля само кандидати с истински намерения да взаимодействат с мен. Можете да се свържете с мен: 0889 155 505 - Стефан или tefata@abv.bg. Ползвам и вайбър, активен съм през деня, така че смело ме притеснявайте :) 

Благодаря ви за отделеното време и внимание.
Поздрави и приятно!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.