Jump to content
Българският форум за музиканти

Ново парче от M-Lane


Recommended Posts

Браво Мони, много си израстнал в звуково отношение !  Нямам забележки, или поне нищо, което да ми се набива в уши за 3-4-то слушане !  Даже и жица има - за радост на старата ми дългокосместа душичка !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееееееееее, благодарско голямо!!! Радвам се,че даваш такава оценка. Това ми дава увереност,че не стоя на едно място и има смисъл във всичките усилия!!! Още веднъж, благодаря, Ице!!! :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

    Доста е зарибяващо парчето, слушах го още много, че даже и  си  го тананикам  по улицата.  Обаче вече имам критики:

 - стои ми доста равно в динамично отношение.  Няма ясно подчертаване на силните моменти. Това освен като сила - тоест да намалиш малко по- слабите моменти, че да изпъкне припева, може да се подчертае и от барабаните - доста са прави и малко скучни.  Конкретно на припева (" I'm dancing...") барабаните просто си искат по- разчупен бийт, по баса, и чинелчета (водещ райд примерно би лепнал идеално, с подчертаване на акцентите по крашове-сплашове, примерно).

    Ако барабаните са МИДИ, а не записвани, можеш ли да ми качиш някъде стемовете и миди-то,  да пробвам нещо в тая насока ?

   Също ми е много интересно с какъв софт работиш, и като хост, и като плъгини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да, така е, това с барабаните и аз го отчитам като пропусната от мен възможност да го разчупя още парчето. Просто главата ми беше гръмнала вече и в процеса на работа не му обърнах внимание. Чух го чак след като си починах,но вече го бях качил парчето тук там. Не мисля обаче да се връщам отново към тази песен, каквото се получило, получило. Просто това ще си го кача като "обеца" на ухото за по-нататък да внимавам в този етап на аржиментите. :-)

Иначе работя със Сонар Х3 като хост. Барабаните ги пиша със Супериър дръмър 3. Ползвам нещата на Фаб филтър, Саунд Тойс и Т-ракс основно, както и АПИ на Уейвс.

Редактирано от monynikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.