Jump to content
Българският форум за музиканти

You Fuckin Shit


Recommended Posts

Моят брат Борис Костов и моя милост Стоян Атанасов направихме това парче в най-добрите традиции на Рицари На Огъня, чиито членове бяхме наред с Валентин Иванов,Георги Брусев,Венци Христов, Тони Арнаудов, Георги Пашалиев ,както и Кирил Панчев,лека му пръст, най-добрия от нас.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, това е основния ми проект,с вокала сме от тинейджъри заедно, сега той е в Лос Анжелис,правим парчетата от разстояние.Чух твоите неща, много са добре, наистина много добре,аз такъв звук бих искал да постигна, но с плъгини и дръмъри май няма да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря.  В Historian сме само на плъгини  - китарни симулатори и EZ drummer, всичко е записвано по къщите, с много непретенциозен хардуер. Прекалено low-cost, но за блек и без това стандартите не са много високи ! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да и това парче е правено само с Амплитуб 4 и Аддиктив Дръмс 2.Но имам към Саунд картата си, която е Лайн 6 един виртуален процесор, който обаче вкарва обработения  звук на входа на картата и става нещо като хардуерно записване.Та с него звука повече ми харесва, по-мек,по-плътен,по-истинси.Като направя следващото парче,ще го кача да чуеш китарите ,дали ще ти харесат повече като звук. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.