Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Мога да пее много добре. Ходила съм 6 години професионално на уроци по пеене при музикален педагог, но когато станах на 12-13 години се отказах и от тогава просто си пея в къщи или с приятели и на училищни концерти. Гласът ми е доста висок (пяла съм Лили Иванова, Уитни Хюстън и все още мога да ги пея), но забелязах, че успявам с лекота да взимам високите тонове както преди, но когато пея нещо равно или малко по-ниско гласът ми трепери. Искам да помоля ако някой знае премината или как да спра това треперене да пише по-долу в коментарите. Благодаря много :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Казвам се Вяра Иванова и съм вокален педагог. Ако желаете, можете да се свържете с мен тук или на скайп: this_little_bird и да ми изпратите аудио клип с пример за треперенето, което споменавате. В работата ми често срещам една много специфична липса на стабилност в тоновете около разговорните при по-възрастни вокалисти, при такива, които имат проблем с алкохола или хора, които са преживели някакъв стрес и имат проблеми с нервната система. За да определим от какъв характер е проблемът, и съответно какво да се предприеме, трябва обаче да чуя как точно звучи.

Посещавала ли сте медицински специалист?

В кой град сте?

Ако желаете, можете да се присъедините ФБ групата ми за помощ, съвети и вокално обучение Sunday School with Viara

Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.