Jump to content
Българският форум за музиканти

No Man's Land Intro ....


zanev 70

Recommended Posts

Здравейте на всички . В последните месеци много се изписа за ReValver MK 2 и то не случайно - все пак нашия Митко беше деен участник в проекта . И както знаете че най добре е око да види ръка да пипне ето че и аз се докоснах до този софт . И не само това ами записах едно интро от мое парче в което китарите са изцяло записани с ReValver MK 2 . От националистически пък и не само подбуди използвах за основа присетите на Дими ... е малко ги побутнах щото знаете че всеки с вкуса си - имам предвид основно използвах различни говорители от Митака а те повярвайте ми са много, много , много ..... и в крайна сметка се получи това http://media.putfile.com/No-mans-land-intro . И от два дена се чудя - как може софтуер с големина от 11-12 Мб да направи такъв саунд ..... не че искам да правя реклама ама .... Мите страхотно сте се справили ... евалаларка .... в момента имам инсталирани кажи речи всички основни софт ефекти и прочие и мога отговорно да заявя че за разлика от всички останали в ReValver MK 2 почти всички присети стават .... при това много яко стават и като се прибави и приятната фатса и сравнително лесния и логичен начин на работа не ми остава друго освен да ви го препоръчам горещо . Е разбира се и тук както навсякъде е и въпрос на вкус но каквото и да говорим това е един от най добрите софтове за рок - бил той тежък или не толкова . А ... освен това вземете предвид че това което чувате е записано с Ямаха RGT220 т.е. с китара за 600-700 лева която се отличава с доста гадните си адаптри - пробвах ReValver MK 2 с Ibanez Prestige - китара донесена от САЩ - тук цената и е около 1300-1400 евро с Димарцио адаптри .... звучи много много по добре . Това е . Цеко :slap: :slap: :metalist:

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мите аз трябва да ти благодаря ... както казах преди чудесна работа си свършил .... както и да е .... а по въпроса за пачовете - не че съм сто процента сигурен ама мисля че е това - ритъма е записван с Dual 2 RTM - mono от твоите пачове като в единия канал съм със говорители Spaeker Element Collection 4 . 12 Green 20s - MD421 а в друтия май беше British Collection 4.12 говорители но за втория не съм сигурен 100% . а солото май беше с 4 . 12 Green 20s - MD421 говорители с дилей този с 4 параметъра и отново същия пач Dual 2 RTM - mono като не съм сигурен на 100% за говорителите - все пак не мога да сейфвам блендите за жалост но обещавам от тук нататък да си записвам всички показатели а панорамите на ритъма са на 65% солото е на 10 % в дясно . Идеята ми беше да запиша сух и стегнат хеви ритъм с повей от 80-те и мисля че долу горе се получава ... всъщност лично аз съм много доволен - ReValver MK 2 има отлични възможности и определено мога да кажа че това което го направих с него не мога да направя нито с Amplitube 2 а още по малко със Guitar Rig 2 . Това е .... И още веднъж Мите много добра работа сте свършили ... еваларка . Цеко :D:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Мите аз трябва да ти благодаря ... както казах преди чудесна работа си свършил .... както и да е .... а по въпроса за пачовете - не че съм сто процента сигурен ама мисля че е това - ритъма е записван с Dual 2 RTM - mono от твоите пачове като в единия канал съм със говорители Spaeker Element Collection 4 . 12 Green 20s - MD421 а в друтия май беше British Collection 4.12 говорители но за втория не съм сигурен 100% . а солото май беше с 4 . 12 Green 20s - MD421 говорители с дилей този с 4 параметъра и отново същия пач Dual 2 RTM - mono като не съм сигурен на 100% за говорителите - все пак не мога да сейфвам блендите за жалост но обещавам от тук нататък да си записвам всички показатели а панорамите на ритъма са на 65% солото е на 10 % в дясно . Идеята ми беше да запиша сух и стегнат хеви ритъм с повей от 80-те и мисля че долу горе се получава ... всъщност лично аз съм много доволен - ReValver MK 2 има отлични възможности и определено мога да кажа че това което го направих с него не мога да направя нито с Amplitube 2 а още по малко със Guitar Rig 2 . Това е .... И още веднъж Мите много добра работа сте свършили ... еваларка . Цеко ;):)

 

 

 

ROOOOCK! Цепи мрака туй парченце... евалата Занев яко стърготини си нарязал с тоя саунд...искам и аз!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.