Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Ping Pong

Едно парче

Recommended Posts

Здравейте! Реших да споделя с вас един инструментал, който успях да сътворя въпреки малкото ми свободно време. Това което ме притеснява е последната фаза на обработка, а именно мастъринга и баланса (високи, средни, ниски честоти). Преди да реша да го изпратя до някои ЕДМ канали, сметнах за добре да изслушам вашето мнение как звучи като цяло и ако трябва да оправя някои кусури. Всякакви съвети биха били полезни! благодаря на отзовалите се! :) :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много хубаво парче! На мен ми звучи изчистено и добре балансирано. Ако трябва да се захвана за нещо... може още съвсем малко да намалиш hi-hats и и синта на главната мелодия ама и без да го правиш продукцията звучи прекрасно! Поздрави!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря! По принцип се бях разтревожил за звуците в главната мелодия да не би да са прекалено силни, но в момента нямам време да ги оправям. Благодаря за съвета! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.