Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
musicman

Първа Българска Музикална Работилница

Recommended Posts

След отпуските и горещите летни месеци, през септември в гр. София едно интересно събитие ще се състои за първи път, събитие, каквото досега в България не е организирано.


На 29.09.2018г. в клуб Joy Station, гр. София ще се проведе първата Българска Музикална Работилница и ще събере под един покрив българските творци, предлагащи музикални продукти и услуги. Сред потвърдилите вече участници има музиканти, лютиери, звукозаписни студиа, хора изработващи китарни ефекти, извършващи ремонтно-поддържаща дейност на музикални инструменти и музикална апаратура, заснемане на видеоклипове, лайв стрийминг…. Всички те са хора, които работят, създават продукти и извършват услуги в България и това стои в основата на философията на събитието - да се покажат талантливите хора тук, които успяват да създават много интересни и конкурентни услуги и продукти на световно ниво.
Събитието ще предостави възможност да видите лично и да разговаряте с онези, които стоят зад предлаганата услуга или продукт, както и да видите и пробвате техните продукти. Събитието има за цел да привлече и фокусира вниманието на българския музикант върху българския музикален продукт, и от тази гледна точка магазини, вносители, дистрибутори и представители на чужди марки, в който и да е бранш няма да са в основния фокус на събитието. За тях е предоставена възможността да рекламират и представят себе си чрез някои от спонсорските пакети, които се предлагат от Българска Музикална Работилница 2018.

 

1.jpg

Любопитен факт е, че събитието се организира по идея на лютиера Костадин Димитров, според който е време и нашата страна да има такова събитие подобно на повечето Европейски, макар и в по-малък мащаб.

Организаторите са пренесли опита на Костадин и добрите практики от участията му в различни изложения из Европа в организацията на Българска Музикална Работилница и можем да очакваме една приятна атмосфера, предразполагаща към запознаване и провеждане на конструктивни разговори с всички участници. На сцената по график ще се случват по-шумните представяния на продукти и услуги, а всички, които се нуждаят от кратка почивка ще могат да се подкрепят в ресторант My Choice, който се намира в Joy Station.

Заповядайте! ВХОД СВОБОДЕН!
Можете да следите фейсбук страницата на Българска Музикална Работилница за повече подробности или официалния уебсайт.
Фейсбук страница: https://www.facebook.com/bgmuzicalnarabotilnica
Уебсайт: http://bgmuzikalnarabotilnica.com
Прочети още.

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.