Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Traun

Начинаещ саксофонист търси с кой да свири

Recommended Posts

Привет! Аз съм на 50 г. и от година и половина се уча да свиря на тенор саксофон. Напредвам сравнително прилично и ми се иска понякога да свиря с други хора, защото предполагам, че освен да е забавно и ще ми помогне в развитието. Ако искате да пробваме, ми пишете на адрес: traun1968@abv.bg. Благодаря на всички предварително! Николай

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добре де, ама не казваш от къде си и какъв стил музка свириш. Аз в момента работя с мъжка фолклорна група "Змей Горянин", която е базирана в село Зверино. Репетираме веднъж седмично по 2 часа и имаме всяка седмица по 1, 2 участия. В групата имаме тъпан, бас, тамбура, кларинет, акордеон и сакс, но сакса има и други ангажименти и често отсъства. Работим професионално и изкарваме някакви пари. На теория ако не си много отдалеч и имаш някакво ниво и свириш народна музика може да те включим. Репертоарът на нашата група го има в Тубата.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

От София съм, опитвам се да свиря джаз:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.