Jump to content
Българският форум за музиканти

моля пак за помощ !


Recommended Posts

Здравейте всички.Значи реших да си взема нов сет Ямаха,обаче на изплащане де :virtuoz: Тааа много се тормозя защото тва треве да стане в събота...и проблема ми е кой сет точно да си взема?

rydeen http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...deen/index.html

или stage custom http://fr.audiofanzine.com/produits/index,...age_custom.html

каква е разликата? а кое е по добро от къстъм-а и сонор 2005?

моля Ви,на вас разчитам за съвети.. :thumbs_up:

още нещо : понеже сета се продава без hit-hat,right i crash дайте и съвет за чинели,искам нещо наистена качествено,за около 500лв...

благодаря на всички предварително! От вас зависи кво ше си взема съботата :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

stage custom са класа и отгоре над рийден . разликата трябва да си слепец да не я видиш, за това дали ще я чуеш си зависи от теб. м/у стейджа и форс 2005 си е въпрос на фенство, и едното и другото имат предимства които са разисквани в няколко теми, порови се малко . като цяло моят избор е бил и си остава стейдж къстъм за барабани до 2000лв. 500лв за сет чинелки си е скромна сума за нещо добро особено нови. разгледай в раздела купува/продава . потърси makedonetsa той има оферти за чинели зилджан, стагг и т.н.

Редактирано от AccesS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен,по-добре си вземи Stage Custom-а.Това са страшни барабани-хем професионални,хем достъпни.А за чинелите и аз се придържам към мнението на AccesS-вземи си нещо на старо,но ако видиш някаква добра оферта за нови чинелки,която да се вписва в бюджета ти-действай! :rolleyes:

Има някакви сетове чинели (14" фус,16" краш,20" райд),които са дори и по-евтини от 500 лева,ама по-добре си купувай чинелите по отделно.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леле.да вече съм убеден че ще е къстъм-а!!! да вярно 4е има 4инели сет за 400 ми предлагаха в райсинг-а zildjian-i ride,crash i hit-hat.оба4е нз кво представляват.дали бързо ще се нацепят...дали вадят хубав звук...а съботата като си ги зема и колко време трябва да чакам за добра обява за 4инели..кой знае кога ще си купя втора ръка,,,тей или ина4е ще са на изплащане не ме бърка да са 4исто нови.вупроса е да са нещо ка4ествено и да са от същия магазин...леле обърках се

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗНАЧИ,обаждах се и пича каза кажи кви размери искаш и аз му викам 22каса,12,13-том,16-флор.добре ли е? щото на пърл примерно сичките сетове са с томове 10,12,нз мн се колябая кви томове да са,ако зависи от тва кво ще свирим-ще е метъл,алтернатив,пънк,рок,дайте пак съвет на новобранеца :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще свириш рок, метъл, пънк, вземай по големите инчове.По-малките по принцип се водят фюжън сетове...абе по-добре е да седнеш и да тестваш кой ще ти допадне повече.

И честито!!

Малко от нас са имали шанса да започнат на чисто нов и качествен инструмент...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземи си томове с размери 10,12,14 . по малки и по удобни за пренасяне , настройване и т.н. няма по гаден размер от 13"-ка според мен . ако чинели те които ти предлагат са А зилджан ги лапвай веднага, но за 400лв сет-а това е или гомяма шега или голяма оферта на старо . по вероятно е да се опитват да те метнат с някой тенекиена серия на зилджан ЗБТ или ЗХТ . за здравина всичко си е относително и повече си зависи от барабаниста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да,вярно е 4е за 400 ми предложиха ЗБТ или ЗХТ на зилджан...защо да са "тенекии"

немерих си и едни дето македонеца твърди 4е са здрави и качествен звук вадят- http://www.drummersparadise.com.au/Product...anium-Rock-Pack ...какво ще ми кажете за тях? значи ако сикам качество да търся а или к серия ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в сравнение с някой 302 или амати може и да са :) , на визия може и да са "зверски" но все пак това си е ZXT били пък те и с "титаниево" покритие . за звукови качества 100% са далече от "зверски" но за това пък цената им от 500-600$ за сет е доста близка с тази на истинските чинели. за мен процента качество/цена е доста нисък и покупката им е неоправдана с оглед предлаганият асортимент на по-качествени чинели дори и в България. а това че пише Zildjian не означава нищо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да,наистена може цената от 500$ да е като на високите серии...оба4е съм си фен на зилджан...и освен зхт и знт друго не ми остава,а искам 4исто нови...мамка му,най добре е да ги 4уя и ще се шреценя сам,ако видя 4е няма разлика в звукът между обикновенните зхт,няма да ги зема само заради як блясък :-(

:mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.