Jump to content
Българският форум за музиканти

Ефект-комресор за пеене на живо, на сцената


Teo 1

Recommended Posts

Значи предимно ще заменям ревърб и делай които са на пулта но определено ще ползвам и други настройки от процесора като еквалайзер примерно. СЪщо така ще пробвам и Loop опцията да видим дали ще успее да замести на моменти втори вокал :)

ПС: Днес или утре пристига и започват тестовете. Ако до петък успея да го настроя и посвикна ще го пробвам и на концерт :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звучи супер, не знам в какъв стил твориш, но за втори глас виждам, че устройството има богата гама от настройки за тоналност (статично зададена за присет/ да си я "взима" чрез микрофон от околните звуци/ да я разпознава от сигнала подаден към Aux входа и т.н.), както и да избереш интервал, лад и т.н. Иначе с лууп също би могло да стане, зависи от структурата на парчето, сетъпа, идеята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпробвах  процесора на концерт и съм много доволен от него :) Вярно е че стилът ми на пеене е малко твърдичък но надявам се знаете че вокала си е вокал във всяко едно отношение ;) За самия процесор мога да кажа че има хиляди опции и ще задоволи и доста капризни вокалисти. Още дори и на половина не съм използвал капацитета му. Поствам клипче от свирнята с него. Тук главно съм използвал ревърб и дилей. Времето за настройка ми беше спестено поне 3-4 пъти. Вокала ми се чуваше изненадващо добре като се има в предвид озвучаването в повечето клубове ;)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.