Jump to content
Българският форум за музиканти

SOFIA LIVE CLUB празнува 9-ти рожден ден със специален концерт на ДОМИНИК МИЛЪР


musicman

Recommended Posts

Доминик Милър или „китаристът на Стинг“, както го наричат повечето меломани, пристига за концерт по случай деветия рожден ден на Sofia Live Club. Събитието ще е част от турнето „Silent Light“ за 2018-та година.
 
На 12-ти май, от 21:00 часа, един от най-известните китаристи и съвременни композитори пристига в България по покана на организаторите от Sofia Live Club. Концертът ще е повече от дългоочакван, а поводът повече от специален. Революционният клуб за жива музика у нас навършва цели 9 години и ще празнува подобаващо.
 
 

Доминик има записани 14 албума. Последният е „Silent Ligh“t и ще бъде представен на широката аудитория с турне за 2018 година. За събитието в София, музикантът пристига със своите колеги, а именно невероятните музиканти – Николас Фижман (бас) и Майлс Боулд (барабани). По време на концерта ще може да чуем най-доброто от 20 години самостоятелно творчество и любимите мелодии от съвместната му работа с един от най-легендарнтеe британски изпълнители - STING.

 

 

Двамата започват съвместната си кариера през 1990 година. Към момента имат над 1500 съвместни концерта зад гърба си и смело продължават да ги увеличават. Виртуозът е неразделна част от изявите на англичанина и описва успеха кратко, точно и ясно – "Мисля, че тайната на успеха се крие в това, че не сме твърде близки като приятели, но музикално сме силно свързани".

poster.jpg

 

Предстоящото шоу на създателя на „Shape of my heart“ ще бъде много по-бурно с белгийския басист Николас Фишман и барабаниста Майлс Боулд, които са неизменна част от турнето на китариста. Ще станем свидетели на виртуозна победа в знак на протест срещу алчността и капитализма, както самият Доминик споделя „Опитвам се да се противопоставям на алчността, капитализма, социалните медии, фалшивите новини, политиката, несправедливостта ... и най- вече с инструментален разказ. Правенето на музика е начин да се прекъснете от всичко, което е токсично.“

 

БИЛЕТИ за концерта ще може да се закупят на предварителна продажба в мрежата на Еventim.bg на цена от 30 лева и на място в деня на концерта 40 лева.
Повече информация тук: http://dominicmiller.com/discography/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/536963440036204/

София Лайв Клуб и Музикант.орг ще дадат възможност на двама късметлии да спечелят двойни покани за концерта. Следете нашия форум и фейсбуук страницата на сдружението за да разберете как можете да спечелите.

Прочети още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.