Jump to content
Българският форум за музиканти

Сленг - Мой свят (караоке)


Recommended Posts

https://www.youtube.com/watch?v=3lYx37tqrGw

 

Непрофесионално съм го направил, но лично според мен след обработка и заглушаване на вокалите, инструментала е чист и това мисля, че се е получило страхотно. Бих си поиграл да изрежа китарите след припева от оригинала и да ги напасна до стотна от секундата. Опасявам се само,дали качеството на двете песни ще е идентично. Надявам се и Вие да кажете какво мислите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Непрофесионално съм го направил...

 

Мисля, че съвсем прилично се е получило - за караоке бар си е идеално. :headbang:   ...но все пак да не забравяме, че конкретно тази песен е лесна за "девокализиране" - водещият вокал е в центъра, с много лек ефект...и разни други улесняващи махането на вокала фактори. Просто при махането на глас между песните има лесни и трудни - въпрос на късмет в зависимост от начина на записване, разполагането на панорамите, количеството и дължината на ривърба, силата на вокала спрямо инструментала, дали песента е минала през MP3-ка и т.н.

 

П.П. А между другото тук има един доста хубав инструментал на тази песен...евентуално за някой, който иска да се яви на конкурс с песента, но където няма да допуснат караоке дори и с лек остатъчен материал от гласа. :)

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно...не знаех че го има в Минусовките. Принципно песента ми трябва за караоке. Ще използвам тази от твоят линк за да кача в тубата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

То вярно, че за всяка песен си е гаранция-франция, но предвид, че е от същия албум (ако не се бъркам), значи много вероятно е да е записана и обработена по подобен начин и има вероятност пак да стане добре като "Мой свят", особено ако я направиш от не-мп3-ка. ;)

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.