Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
viktor.velikov

Alice in chains - Would (acoustic cover)

Recommended Posts

Здравейте! От една година сам се опитвам да се науча да пея, като гледам уроци, упражнявам се 4-5-6 дена в седмицата по един час, като всеки път се записвам и после се слушам на работа с учебна цел (дано не звучи нарцистично). Видях, че няма да стане така и преди няколко месеца тръгнах на вокални уроци. Те наистина много ми помогнасха от към това първо да разбера какво представлява самото пеене и второ как да го правя и уча правилно, без да се натоварвам и после да не мога да говоря и да изпитвам болки в гърлото.
Не си правя някакви илюзии за бъдещето, просто искам да мога да изпея някоя и друга песен за пред хора с бандата ми (а то цялото нещо тръгна от там, че нямаме вокал в момента и аз си пея на репетициите в 50% от песните).
Ще Ви помоля да чуете моят домашен запис, който е кавър на песента Would на Alice in Chains, и да споделите мнения и препоръки! И не се притеснявайте, не се обиждам, не приемам нещата лично :) Благодаря!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Май темата не е в правилният раздел. Ще я публикувам отново в раздел кавъри. Извинявам се!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не съм специалист, но мнението ми е , че за момента нямаш пълен контрол над гласа си  и има доста колебания в тоновете. Освен това версията ти  ми идва с твърде много преиграване. Преди да импровизираш по темата според мен много стриктно трябва да  научиш оригинала и да махнеш излишните  елементи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.