Jump to content
Българският форум за музиканти

...от фамилията на Master-ите,Здравейте!


Recommended Posts

1)nickname:Vocal_Master

 

2)Възраст:20

 

3)Образование:Уча Приложна Математика в СУ

 

4)Вашият инструмент/и:Сериозно се занимавам с пеене четвърта година,а от там проходих и с китарата.Благодарение на брат ми който свири от 12 години на пиано,се запознах и с клавишите и общо взето достатъчно добре съм за да си акомпанирам.

 

5)Предпочитан музикален стил:Ами те са толкова много,като се започне от Бах,през Моцарт,Рахманинов(особено ми е любим),ранната епоха на Rock'n'Roll-а,Джаз,Фюжън,Фънк,Мелодичен Рок и Хард Рок,Прогресив и изобщо всичко ,което е добро и много добро :D

 

6)Вашият вдъхновител:Хм...Моят вдъхновител...,може да се каже,че това е Живота,иначе всичко друго е доста преходно :think:

 

7)Досегашни (не)реализирани проекти:1001 концерти на сцена,клубове и т.н.Работил съм с доста добри и неизвестни музиканти...,но наистина Мноооооого добри!Drums_master-a знае за какво става въпрос(Drums,извинявай,4е си измих така ръцете с теб,но :lol: ...)

 

8)Странични интереси:Ами напоследък те се явяват предимно математиката и ходенето на лекции :D Ина4е много чета специализирана литература руски,индийски и други писатели в контекста на кармата,древни цивилизации,религия,будизъм и други такива.

9)В кратце(или с две думи за вас самите):Самотен,търсещ,темпераментен и противоречив музикант...Това е братлета,иначе Peace:headbang: and Rock'n'Road!Ae.. :D:):D:D:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл и весело и приятно изкарване! И не забравяй месечната такса за вокалисти е 3 наливни големи бири ...... за китаристи е безплатно :happy::blink: :guitar: :guitar: :violin: :guitar: :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е братлета,иначе Peace:headbang: and  Rock'n'Road!Ae.. :dance:  :D  :happy:  :D  :D

:D Ех....И сега, като си ме пренебрегнал така грубо - аз какво - да не те поздравя ли? ;)

:blink: Ще те - да беше дошъл на срещата и лично да си кажем :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай,...Сестрице от братството!Специално "Здравей" :happy: .По време на срещата бях изпаднал в малък конфликт със себе си и една идея,която ме мяташе из различните тоналности и затова още не мога да заспя :wall: ...И така: Честита 23-та поява на белия свят/2 дена преди Айнщайн и 11 дена след мен :D /,рибка такава! Пожелавам ти да си пожелаваш,както очевидно си правила и досега,да обичаш живота,поне колкото той тебе и винаги да се лекуваш със "смехотерапия",а пак и други готини неща!....а сега нека те черпя едно :blink: Наздраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.