Към съдържанието


Снимка

FL Studio


  • Please log in to reply
254 отговора на тази тема

#1 FLORI D

FLORI D

    Ослушващ се

  • newbies
  • Pip
  • 1 Мнения:
  • Location:Благоевград
  • Инструмент:пиано

Публикувано 10 март 2005 - 13:36

работя на fruity loops още от първата му версия и смятам че с него наистина могат да се правят чудеса особено сега във fl studio. лесен е за употреба а и е много функционален. идеален е за техно, хип хоп но мисля че става и за по сложни стилове. ако някой работи с него нека обменим някои идеи.

#2 nasko_roland

nasko_roland

    Ослушващ се

  • newbies
  • Pip
  • 40 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:klavir

Публикувано 14 март 2005 - 15:32

работя на fruity loops още от първата му версия и смятам че с него наистина могат да се правят чудеса особено сега във fl studio. лесен е за употреба а и е много функционален. идеален е за техно, хип хоп но мисля че става и за по сложни стилове. ако някой работи с него нека обменим някои идеи.

Аз работя с FL STUDIO 4 но ми е по лесно с CAKEWALK PRO AUDIO.
При fl ми се получава забавяне в реално време и не мога да използвам
пийч бендъра :think: :think:

#3 mila_kara

mila_kara

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 205 Мнения:
  • Инструмент:пиано

Публикувано 14 март 2005 - 17:19

Аз работя с FL STUDIO 4  но ми е по лесно с  CAKEWALK PRO AUDIO.
При fl ми се получава забавяне в реално време и не мога да използвам
пийч бендъра    :think:  :think:

Можеш ли да ме насочиш защо не се чува звук от browser-а на FL studio 4 , когато зареждам външен за програмата MIDI файл?MIDI-настройките съм ги направила според упътването.
Never complain, never explain!

#4 nasko_roland

nasko_roland

    Ослушващ се

  • newbies
  • Pip
  • 40 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:klavir

Публикувано 14 март 2005 - 18:03

Аз работя с FL STUDIO 4  но ми е по лесно с  CAKEWALK PRO AUDIO.
При fl ми се получава забавяне в реално време и не мога да използвам
пийч бендъра    :think:  :think:

Можеш ли да ме насочиш защо не се чува звук от browser-а на FL studio 4 , когато зареждам външен за програмата MIDI файл?MIDI-настройките съм ги направила според упътването.

ПИТАЙ МЕ НЕЩО ЗА CAKEWALK ДА ТИ КАЖА.ОТ FL STUDIO СИ ПРАВЯ СЕМПЛИРАН ЗВУК ОБРЪЩАМ ГО НА SF2 ФОРМАТ И БАЧКАМ С CAKEWALKA.
СПОРЕД МЕН ЩЕ ТИ Е ПО ЛЕСНО ТАКА
А SF2 СЕ ПРАВИ С ПРОГРАМАТА VIENNA. ВЛИЗАШ В WWW.CREATIVE. COM
И СИ Я СВАЛЯШ БЕЗПЛАТНО :godbless: ПРОБЛЕМ ЩЕ Е АКО ТВОЯТА КАРТА НЕ Е CREATIVE :headbang: :beer: :violin:

#5 rocka_rolla

rocka_rolla

    Ослушващ се

  • newbies
  • Pip
  • 32 Мнения:
  • Location:София

Публикувано 14 март 2005 - 20:52

Аз работя с FL STUDIO 4  но ми е по лесно с  CAKEWALK PRO AUDIO.
При fl ми се получава забавяне в реално време и не мога да използвам
пийч бендъра    :think:  :think:

Можеш ли да ме насочиш защо не се чува звук от browser-а на FL studio 4 , когато зареждам външен за програмата MIDI файл?MIDI-настройките съм ги направила според упътването.

Не знам дали е това проблема, но може да помогне :godbless:

Ако си направила в МИДИ-настройките на Фрутито да използва МПУ-401, той ще си предава МИДИ съобщенията през звуковата карта към друго устройство, примерно синтезатор или звуков модул, и няма да ти се чува на изхода за звука на аудиокартата. Затова трябва да му дадеш да използва устройството за генериране на звук на аудиокартата, примерно " Yamaha XG Synthesizer" или нещо от сорта.

#6 mila_kara

mila_kara

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 205 Мнения:
  • Инструмент:пиано

Публикувано 16 март 2005 - 14:38

Аз работя с FL STUDIO 4  но ми е по лесно с  CAKEWALK PRO AUDIO.
При fl ми се получава забавяне в реално време и не мога да използвам
пийч бендъра    :think:  :think:

Можеш ли да ме насочиш защо не се чува звук от browser-а на FL studio 4 , когато зареждам външен за програмата MIDI файл?MIDI-настройките съм ги направила според упътването.

Не знам дали е това проблема, но може да помогне :unsure:

Ако си направила в МИДИ-настройките на Фрутито да използва МПУ-401, той ще си предава МИДИ съобщенията през звуковата карта към друго устройство, примерно синтезатор или звуков модул, и няма да ти се чува на изхода за звука на аудиокартата. Затова трябва да му дадеш да използва устройството за генериране на звук на аудиокартата, примерно " Yamaha XG Synthesizer" или нещо от сорта.

Това правя, когато маркирам отделен трак на MIDI-то и му задам MIDI output през съответния синтезатор.А как е , когато искам да чуя целият Title още при зареждането му преди да започна да включвам отделни синтове към неговите тракове?
Never complain, never explain!

#7 rocka_rolla

rocka_rolla

    Ослушващ се

  • newbies
  • Pip
  • 32 Мнения:
  • Location:София

Публикувано 23 март 2005 - 14:32

При мен когато импортвах цял файл не се чуваше нищо. :wall: известно време и единственото, което ми дойде на ум беше, че Фрутито пренасочва изхода на друг порт :godbless: .

Ако искаш, когато импортваш МИДИ-файл (в смисъл целия го вкарваш, а не само за даден трак вкарваш нещо), пробвай в Channel Settings да промениш стойността в полето Port (при мен по подразбиране не е зададено нищо). Работеше с порт 1, а с другите не искаше, при положение, че имам още едно устройство :lol: . Странно наистина, но работеше. Лошото е, че ако трябва за всеки трак да си променяш тая стойност, :unsure: ..., а пък и се оказа, че Порт 1 е Microsoft MIDI Mapper (можеш да си ги видиш в МИДИ-настройките).
Много тъпо, нали ?
Логично е да има откъде да се настрои за целия файл, но аз просто не намерих :think: .

Този пост е редактиран от rocka_rolla: 23 март 2005 - 14:33


#8 hellfire

hellfire

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 262 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:китара

Публикувано 13 декември 2005 - 02:12

Абе някой знае ли от къде да дръпна семпли за фрутито ?

#9 f1_sound

f1_sound

    звукосъстезател

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1027 Мнения:
  • Инструмент:фейдери

Публикувано 13 декември 2005 - 10:24

В twins има <_<

#10 hellfire

hellfire

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 262 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:китара

Публикувано 18 декември 2005 - 18:00

twins какво?

#11 motorbreath

motorbreath

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 323 Мнения:
  • Инструмент:guitar

Публикувано 18 декември 2005 - 18:08

twins-torrents.com

#12 hellfire

hellfire

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 262 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:китара

Публикувано 18 декември 2005 - 19:08

Ебаси не ми праща ауторизейшън мейл :)

#13 avaavaava

avaavaava

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 452 Мнения:
  • Инструмент:електрическа китара

Публикувано 18 декември 2005 - 22:57

абв маил ти треа моито м'че!!! примерно ако си към маил бг не те бръснат за нищо!!
за тв'а не ти пращат!!

Този пост е редактиран от avaavaava: 18 декември 2005 - 23:00

Един от признаците на Любовта: -Не злоупотребявай с доверието на хората!!
Пътят към Ада бил постлан с добри намерения..........,пътят към Рая - също!!!!
(:(:(:(: И те така !!! :) :):) :)

http://www.noverichipinside.com

#14 hellfire

hellfire

    Редовно навъртащ се

  • newbies
  • PipPipPip
  • 262 Мнения:
  • Gender:Male
  • Инструмент:китара

Публикувано 18 декември 2005 - 23:22

ехехехе
много ма кефи кат са обаждати неподготвени

#15 f1_sound

f1_sound

    звукосъстезател

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1027 Мнения:
  • Инструмент:фейдери

Публикувано 19 декември 2005 - 09:14

Аз съм към Маил БГ и да ти кажа мен си ме бръснат :D




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни