Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте, влизам във форума директно с нова тема. Синът ми е на 4 годинки и е запален по барабаните от половин година насам. Вече 3 месеца взема уроци, а за Коледа очакваме и доставка на детски сет на mendini (подходящ за хора с височина от 90 см до 150 см). Понеже никой от семейството ни не е музикален се налага да търся съвети тук- какви са препоръките Ви за толкова малко дете, какви аксесоари трябва да осигуря, условия и всичко, за което не се сещам. Досетих се, че трябва да осигуря слушалки заради шума, но ми е трудно да намеря подходящи за малък човек. Нуждая се от съвет по звукоизолацията на стаята и всичко, всичко останало. Бюджета е доста ограничен, затова ще помоля препоръките на марки да са съобразени и с това, тъй като предстоят много покупки накуп.

:drummer:  :drummer:  :drummer:

Линк към очакваните барабани тук: https://www.ebay.com/itm/MENDINI-5-PIECE-CHILD-JUNIOR-JR-DRUM-SET-CYMBAL-BLACK-BLUE-GREEN-RED-SILVER-/300634027375

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ! 

Първо сина ви е доста малък и не знам до колко ще се справя с барабаните, но със сигурност ще помогне за музикалната му култура . Барабаните които сте поръчали са по-скоро играчка, но за момента май друго не ви е нужно. Нека детето се забавлява и дано интереса му към музиката и барабаните остане и през следващите години когато ще може и практически да се развива . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Възрастта отдавна не е фактор. :) Всичко се случва на този свят:

www.youtube.com/watch?v=Qkf4cAfJqxI

 

Дали Вашият син скоро ще стане добър колкото него или пък малко по-добър ...времето ще каже :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте! Аз бих ви посъветвал и да подберете за детето си подходяща музика с по-изразено присъствие на ударни инструменти в стил софт-джаз, латино, латин-джаз, класически мелъди-рок. но не ви препоръчвам тежки стилове като дет-,траш-, спийд-, гръндж-. Тези неща не са за деца. Прекалено агресивни са.  С шумоизолациятя на стая и на помещения като цяло и  ние големите имаме проблеми- в БГ като цяло мат.база е много слаба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.