Jump to content
Българският форум за музиканти

Съвети за настройване на барабани


Recommended Posts

Здравейте на всички,от скоро свиря на барабани и много ми е приятно,но искам да си настроя барабаните по някакъв начин,за съжаление нямам такъв уред с който да ги настроя,има ли някакъв що горе долу верен начин за настройване,благодаря на всички за съветите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има приложения за телефони, които не са идеално зле. Поне аз като пробвах един-два прецених че може и да свършат работа.

 

Имах Tama Tension Watch, сега имам Tune-Bot. Добри са, особено второто (много по-прецизно бачка!), но първо са ужасно скъпи и второ ако сета е смотан файдата от тях е малка. Пробвал съм на сетове за 400 лева, 1000 лева и 2000 лева и работата (както обикновено) е колкото повече - толкова повече. :greenball:

 

Лошото е, че повечето в БГ нямаме сет за 20к, а за 2к. А там често има странно изработени и звучащи кофи. Поне една, някой път дори всички. :(

 

Бих искал да пробвам DW с новите им винтове, които са с двойно по-ситна стъпка на резбата и би трябвало да се настройват по-лесно и да се разстройват по-трудно. Но не знам дали ще смогна в тоя живот... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.