Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Stoyan88

Съвети за настройване на барабани

Recommended Posts

Здравейте на всички,от скоро свиря на барабани и много ми е приятно,но искам да си настроя барабаните по някакъв начин,за съжаление нямам такъв уред с който да ги настроя,има ли някакъв що горе долу верен начин за настройване,благодаря на всички за съветите.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Има приложения за телефони, които не са идеално зле. Поне аз като пробвах един-два прецених че може и да свършат работа.

 

Имах Tama Tension Watch, сега имам Tune-Bot. Добри са, особено второто (много по-прецизно бачка!), но първо са ужасно скъпи и второ ако сета е смотан файдата от тях е малка. Пробвал съм на сетове за 400 лева, 1000 лева и 2000 лева и работата (както обикновено) е колкото повече - толкова повече. :greenball:

 

Лошото е, че повечето в БГ нямаме сет за 20к, а за 2к. А там често има странно изработени и звучащи кофи. Поне една, някой път дори всички. :(

 

Бих искал да пробвам DW с новите им винтове, които са с двойно по-ситна стъпка на резбата и би трябвало да се настройват по-лесно и да се разстройват по-трудно. Но не знам дали ще смогна в тоя живот... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Барабаните на които свиря са сонор.Цената им е била 1000лв. Добре звучат но ще ги настроя малко

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.