Jump to content
Българският форум за музиканти

Btv solo - втори опит


doro36

Recommended Posts

Ще опитам по кратко , по ясно и без да нарушавам правилата този път . Трябва ми програма подобна на BTV Solo ( или тази програма ако някъде я има свободна за сваляне ) с която мога да пресъздавам музика от клавиатурата на компютърът . Нещо лесно , подходящо за начинаещи и аматьори ,с добавяне на някакви ефекти ако е възможно , да мога да записвам въпросната музика на харда си . И сякаш е това . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай, ама за да не те обидя пак ще те попитам.

Каква е разликата с първата ти заключена тема? Като гледам пак търсиш начин да откраднеш програма, която в момента струва $7 до колкото виждам на сайта им.

Защото

 

ако някъде я има свободна за сваляне

означава за мен точно това. Програмата е платена и до колкото виждам в сайта им няма версия  "свободна за сваляне" защото е платена. Някакви хора са положили някакъв труд и е нормално да бъдат възнаградени ако някой реши, че програмата е полезна. Да не говорим, че $7 си е подарък.

 

Защо смяташ, че този пост е според правилата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

А само да ползвам темата да питам - Guitar Rig 5 Pro има ли пълнофункционална безплатна версия :hooray:.

 

По темата - известна програма за звукозапис, която е безплатна (безкраен Trial) е Reaper.

Оттам нататък, има множество безплатни програми, плъгини и т.н., но трябва да попрочетеш, за да видиш кое ще ти свърши работа.

Свиренето на компютърна клавиатура е безмислено така или иначе.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не търся начин да открадна програма а питам защото не зная . Може всички да я имате тази програма от някъде , може да е била безплатна преди време ( както често се случва с много програми ) , може някой да знае къде има пробна версия ... Не ми трябват кракове , хакове или някакви такива наистина . И видях че е 7 долара само и утре сутрин ако все още я има промоцията ще си я закупя , обещавам . А относно правилата , помислих че е заради линка а не за това че търся безплатен софтуеър . Както казваше някой в едно мнение което прочетох наоколо - Докато взимаме " 200 " лв. заплата , ще търсим безплатни и пиратски неща . Но това е една много дълга и извън същноста на поста тема . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки има право да прави каквото си иска, просто сме решили, че тук някои неща не искаме да се случват като например да насърчаваме пиратството.

Така, значи заключваме и тази тема и се надявам вече третия път "майка и баща" :)

Ако има безплатна версия ще си пише на сайта. А ако е била безплатна и вече е платена, пак на сайта ще я има защото ако някой производител пуска нещо безплатно, той ще иска поне да го дръпнеш от неговия сайт.

Иначе има и тема за безплатни ( легални ) програми във форума, разгледай и там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.