Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся синтезатор


Recommended Posts

Здравейте, до сега свирих на midi keyboard със omb и kontakt, но реших, че искам синтезатор. Имам около 300-400лв. Може ли да ми препоръчате нещо на което да мога да му зареждам стилове и да свиря в домашна обстановка, балади, песни в стил Адел и тнт на пиано. Също така за купони ще искам да заредя някои по-разпространени кръчмарски стилчета в размер 7/8, 9/8, елена елена. Благодаря ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горещо ти препоръчвам ако е за около тия пари,които си посочил да е KORG PA50, PA50 SD , или PA80  заради отличната клавиатура, и без това цените им доста паднаха - PA80 малко ще е трудно да се купи за 500лв. , но  PA50 между 500-600лв. вече може да се намери читав,

 

Не си купувай в никакъв случай от тия дето са нови в Техномаркет и Технополис по 300-400лв. - това са детски играчки със супер-дървени клавиатури и свиренето вместо удоволствие се превръща в тормоз и мъка..

 

Поздрави и успех в избора и късмет с покупката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Визирах по-горе, модели на марките Casio и Yamaha от по 300-400лв. , та дори и за 600-700лв. пак са с  и недостатъчно-добре изработени клавиатури за свирене с кеф и удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 300-400лв НЯМА да намериш читав клавир! Добър ПА 80 е около 900 лв, мернах един за 600лв, много зле изглежда, моят ПА 50 го продадох преди време, видях ПА 50 SD за 500лв, но няма снимки продавача е дал за връзка Facebook!  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.