Jump to content
Българският форум за музиканти

Ken Tamplin Vocal Academy


Recommended Posts

Знам, че това което предлагам не е честно, но също така знам, че има много млади рок, метъл певци, които не биха могли да платят 250$ за курс. И не посещават вокален педагог. Купих курса на Кен Темплин. Пробвах го. И мисля, че е добър. Бих искала да го споделя с всички, които имат нервите и енергията да се развиват като метъл вокали и които няма да правят опити да пускат файловете по мрежета. Всеки който иска курса нека се свърже с мен по скайп. Въпреки, че Кен твърди, че курса е универсален аз ще изразя мнението си:

 

Курса не е за начинаещи. Смятам, че е за mid lvl и нагоре за да може да се усмисли.

Курса е добър дори за професионалисти.

Курса е добър за рок/метъл певци (както казах лично мнение). Деугите да пробват SLS техники.

Курса е добър за отдадени вокалисти. (Просто трябва да се работи освен ако по рождение не си як поне 6 месеца)

 

Бих искала да споделя курса защото много често гледам теми 'а аз мога ли да пея'. И на тези теми обикновено отговарят инструменталисти, което ме скапва от смях. Те разбират точно толкова от пеене колкото аз да им настоя китарата.

Когато аз за пръв път отидох при вокален педагог той ми сподели мотото си 'Не е нужно да пееш добре за да бъдеш добър певец'

Като всеки младеж разбира се много здраво се изсмях защото добър вокал в моето съзнание би трябвало да значи 3+ октави изравнен глас. И си казах че ще работя за това. Вече човека не е на този свят, а това мото стана моето мото.

 

На певците които питат "а аз мога ли да пея" бих искала да кажа следното. За всеки има място под слънцето!

Аз харесвам примерно групи като svarttjern, the Ruins of Beverast, La Sanie des Siècles агитирам и други хора да ги слушат, да купуват (защото музиката според мен трябва да се купува) и т.н Според общото схващане тея певци не пеят, но има хора които ги смятат за uber. Никой не може да ти каже дали можеш да пееш или не ако не опиташ. Финалната дума държи публиката. Единствено тя избира. Познавам певци с огромни гласове и без публика. А го има и Djordjano звездата??

 

Когато излезеш пред публика (освен ако няма колеги сред тях) Те първо ще ти огледад дрехите, после ще ти коментират поведението, после ще преценят дали си сигурен в себе си и едва на финала (евентуално) ще изкоментират гласа ти. Sad but true. Имайте го предвид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи това което споделяш тука е против всякакви правила.Има си торенти и може да си качваш, каквото искаш по торент тракерите,Аз също много се кефя на Кен Темплин, но това че си го купила не ти дава право да го разпространяваш.Все пак си е твое решение и като решиш има къде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, не е против правилата. :)

 

Правилата забраняват да се публикуват линкове, водещи към чужда интелектуална собственост. Тя не го е качила някъде и да постне линк, от който всеки може да го дръпне, а го предоставя след евентуална връзка с нея по Skype (което не е същото).

 

Просто казвам.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Heartman, мисля, че не си разбрал или не си прочел добре. На няколко места изрично казах, че аз съм човек който държи музиката и всичко свързано с нея да се купува. Дори тук във форума има хора работили с мен които могат да потвърдят, че проблеми с плащане не е имало. Нито пък съм разпространила труда им. Предложих просто на певци които са начинаещи и неуверени да пишат (по skype) за да споделя с тях това което имам като източници и т.н Аз не качвам и не бих качвала по торенти каквото и да е. Исках да помогна на по-млади хора които търсят добри техники, но нямат възможност за вокален педагог.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.