Jump to content
Българският форум за музиканти

упражнения за акустична и ел. китара - съвет


SICmarto

Recommended Posts

Здравейте, нов съм във форума като потребител, но почти всеки ден от доста време го посещавам и следя темите. Извинете ме, ако има подобна тема, но за бога, не успях да открия такава и през търсачката.

Преди около година започнах да свиря с акустична китара, а преди 2 месеца се сдобих и с електрическа. Естествено първата отиде на заден план, заради безкрайните възможности на електрическата откъм ефекти, сола и т.н.(или по-скоро еуфорията ми, че вече мога да свиря и жица), но все пак се връщам и към акустичната от време навреме. Определено разликата се усеща и изглежда съм отквикнал да свиря правилно парчета, които съм повтарял с месеци.

 

Разбираемо, двата инструмента са различни в определени аспекти (дебелина на нек, екшън и т.н.), но според вас как мога да включа във времето си за упражнения, такива които са подходящи за едната и да не губя форма за другата китара? Вие как се справяте?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ако свириш няма как  да загубиш форма на която и да е китара..Поне аз съм така.Единственото което е ,че като мина от електрическа на акустична ми е малко трудно да натискам първите 2-3 дена,но се свиква

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.