Jump to content
Българският форум за музиканти

Каква апаратура ще ми трябва?


Recommended Posts

Здравейте. Дъщеря ми (на 8 години) от 4 годишна ходи на пеене към една вокална група. Искаме да й вземем хубав микрофон и съответната апаратура, която ще трябва. Има 2, които включвахме в компютъра, но има забавяне и не иска да пее с тях. С баща й сме пълни профани в тази област. Бюджет може би 300-400 лв, поне  на този етап. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Например това. Малко, преносимо, работи на батерии, можеш да включиш микрофон, телефон или mp3 плеър и даже и китара. И най-важното - има изход за слушалки :)

 

VOX_SOUNDBOX-M-1000x1194.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи след умуване и разговори, май решихме да завишим бюджета, но да го купим по-нататък във времето. Искаме нещо, което да може да използва повече време, а не след 2-3 години да каже, че не и стига. В такъв случай комбинирана готова система ли ще е по-добре, например това https://www.muziker.bg/yamaha-stagepas-400i , или отделно пултове, тонколони и там каквото още трябва? И каква е разликата между активни и пасивни тонколони? До колкото гледах, активните са с вграден усилвател и един вид покупката на такъв няма да е нужна, или бъркам? Извинявам се, че така лаишки питам и обяснявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сега като ти напиша, следващия ти пост ще бъде: Абе ние пак размислихме, дъщерята ще става китаристка. Каква китара да и купя?

Което е неуважение към труда който полагаме за да ти отговаряме.

Така, че хайде решете какво искате и като сте сигурни - заповядайте и питайте нещо конкретно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.