Jump to content
Българският форум за музиканти

Les Paul модел


Steve Vai

Recommended Posts

  • Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Каза ти Петьо,ГИБСъН,за да задоволи изискванията ти,а на него можеш да му вярваш на 100 процента,иначе отиваш на място и пробваш !Но ако не си от София,нещата надвишават бюджета ти,тва е съвета,ти решаваш!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш по-традицонен Les Paul, за тези пари - аз мисля Epiphone Les Paul Standard. Даже и ще ти останат. Гибсънския LP Standard - може да е два пъти по-добра китара, но цената е 5-6 пъти по-висока. В "Музикален Център Икономов" онлайн магазина мисля че имаха и от двете марки.

Аз лично имам добри впечатления от LTD китарите, струва ми се че получаваш малко повече за цената, в сравнение с другите марки, които имат скъпо лого. На LTD съм хващал само EC-1001, който беше с EMG адаптери, но от към усещане, има разлика в тялото на китарата.

Редактирано от Rezachka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човекът е казал Les Paul модел, не Gibson Les Paul модел. Да не говорим, че Studio примерно в Thomann няма за по-малко от 1700 лева, в Rockshock са по 1400 лева и т.н. 

 

В този форум хората са крале на това да надвишават бюджета многократно (в случая - с поне 30%) или да пишат пасивно (или активно) агресивни коментари. Разглеждал съм поне десетина небългарски музикантски форума и това никъде, ама никъде го няма :)

 

И за да не съм off-topic - чувал съм добри думи за Vintage V100. Има я за 600 лева в MMG.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Имах Vintage V100, 8 или 9 години беше в мен. Единствена забележка имам, че адапторите звучат "мътно". Иначе си заслужава парите. Някои се оплакват от тунерите им, но моята бройка нямаше проблеми, държеше струните в строй много добре.

Редактирано от Rezachka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епифони има много, Plus top, Prophecy, Standard те са стабилни, иначе ltd-eclipse са доста добри, има малко разлики от към тялото и са по агресивно ориентирани китари. Не са и най-евтините. Ако не те бърка дали е втора ръка, гледай базара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ESP за 850 лв. няма. Линкът, който си дал е за LTD, което е нещо като Epiphone за Gibson. Иначе каквото и да е ESP е по-добро от Epiphone, но сравнението не е коректно, защото са различни класове. ESP е коректно да го сравняваш с Gibson например.
 
@НиколайGK

Линкът който съм дал има различни Les Paul модели, включително в ценовия диапазон от 1000 лв. който колегата е дал. Започват от 253 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи в ММГ,има Гибсън от тия с кленов гриф за 1200,като нова е,само да не се вържеш на тия в ОЛХ .дето продават китайски за по 800,

Винтидж не са лоши,ама са с тънък гриф сравнено с оригинала,аз затова я продадох моята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея за изплащането, но още един глас за Гибсън - 2016 Студио моделите са много добри китари на разумни цени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.