Jump to content
Българският форум за музиканти

проблем с микрофон на pa800


kaloqnmitevvv93

Recommended Posts

Здравейте 
   проблема е следния като включа микрофон във входа на Korg Pa800 не се чува нищо когато сигнала минава през TC-Helicon процесора ? а когато от настройките му задам директен сигнал т.е. да не минава през процесора микрофона се чува но без ефектите ? Някой ако има идея от къде може да е проблема да сподели   Благодаря !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на същото мнение,щом микрофона си работи през опцията за връзка със стерео миксер при отметка през гласовия процесор също трябва да си работи.Обаче ако има запомнена надстройка самия микрофон да е намален до минимум или е мутнат самия микрофон и аудио ин чрез бутончето отпред от дясно на дисплея и ти не си го пуснал то си е нормално да не се чува нищо колкото и да буфтиш в мика.Също да отбележа ,че отзад има едни потенциометри за коригиране нивото на микрофона.До сега не съм чувал да има па 800 със изгорял гласов процесор и си мисля,че пропускаш някоя надстройка или накои бутон които спира целия микрофон.Освен това има едни други надстройки които могат да накарат примерно барабаните само да се чуват през изходи L,R,1,2 та мисалта ми е да не му е наредено да се чува през другите букси.Има доста възможни причини да не се чува но иначе да си е изправен.Най-лошия вариянт е да е заминнал гласовия процесор и чип и това ще ти струва към 350-400 лв за замяна на цпу платката която е за всичките процесори и която ще  намериш и уговориш при г-н Гемижев във "Гемамюзик" София ,изчаква се  към 15 дни ако няма налични платки.Няма да намериш по-ефтин вариянт от неговия поне в  България.Другаде ми искаха 500-600 лв примерно "МЦИ"ми потърсиха 600 лв това е преди околу  година и полувина  време.

Редактирано от asan79onbashi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.