Jump to content
Българският форум за музиканти

Как се обличате като свирите на живо


cecomeco

Recommended Posts

  • Отговори 58
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Мйетълски :greenangel:

Т.к. с бандата лайв изпълненията ни се броят на една ръка, мога да кажа че за мен лично е най-важно да ми е удобно докато свиря!

Излизам с фанелка на мойта банда 'щото ми е гот!!

Иначе ако се разберем нещо предварително с бандитите може и да се облечем и по друг по-различен начин :thx:

 

@bobalan, Балканджи rulezzzz! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Еми аз излизам най-често по възможно най-мейнстрийм облекло: черна риза, черен лак, черен грим, кецове...косата трябва да е мазна и сплстена или зализана с нечовешко количество гел ултрафикс про :punk_guitar: , но от гледането ми на клипа на Фейт Ноу Моур-Доказателство(мързи ме да преключвам езика) ми се ще да излезна по костюмче...хахах абе позата си е главна част от шоуто :greenball:

Редактирано от Martyr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално се обличам...така или иначе ще се съблека ако е в клуб...става задушно такова :) :) иначе ако е навън гледам да ми е удобно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хм аз както си ходя anyway

кецове велурено сако и тениска motorhead и тъмно сини дънки с прокъсани крачоли (всичкото е тъмно)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къс ръкав иначе после ще миришеш на туршия :hysterical: трябва да му е удобно на човек. Но винаги се кефя на сценичните костюми, хората имат въображение и правят шоу понякога :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Има места, на които искат да се смесваш с публиката...(костюм, етикет и т.н.)

Има и такива, на които трябва да си личи, че ТИ си на сцената и трябва да си по-екстравагантен от другите!

Аз лично се чувствам ужасно неуютно в костюм и предпочитам екстравагантния стил (където и да ми се наложи да свиря).

Все пак, аз съм музиканта - човека на сцената и като имам възможност (а гледам винаги да имам), налагам моето виждане!

Макар, че преди 2 дена свирих с костюм и вратовръзка в столичния народен театър... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Като за музиката - тип "през 80-те". Скъсани дънки Чарлстон, черна тениска, дънковата риза с навити ръкави, гривните и според настроението кърпа на главата ала Марк Нопфлер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за музиката - тип "през 80-те". Скъсани дънки Чарлстон, черна тениска, дънковата риза с навити ръкави, гривните и според настроението кърпа на главата ала Марк Нопфлер.

Аз все още не съм излизал на сцена ,но ако свирех във хард рок група определено бих се обличал така... :thumbs_up:

Можем да добавим и някоя екстравагантна шапка например :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Облеклото си е цяла идейна концепция :hysterical: Дори за крайните стилове (особено за тях)! И не трява да се подценява! В зависимост от това, което искаш да втълпиш, изразиш или просто за да подсилиш ефекта можеш да избереш определена ти шъртка, цвят, размер дори! Много са важни аксесоарите - ако откриеш някоя своя запазена марка и станеш поне малко популярен с музиката си, то ще бъдеш запомнен с късметлийската кърпа, която ти стърчи от задния джоб или снимката на майка ти на гърба на дънково ти яке...Но най - вече трябва да са ти удобни дрехите! Много ми е интересно как онези пичове от ЛОРДИ свириха на живо във Финландия с бутафорните си пръсти и пяха през силиконовите маски!? :music::yahoo: Преди време приятел се качи на сцена с оогромни обувки тип Танкове :D пя, пя, покуфя и се изтресе в барабаниста, бутна микрофони, скъса кабели и кожата на касата... Смяяяхххх! За какво? Имиджът е всичко, каза той :recourse: :recourse: Звездите имат място да вършеят, тука по тия нашите си клубчета трябва да сме максимално компактни и проветриви - хем за да не закачаме струнникът на съседа, хем да не му ухаем зле! За живите рок сцени - там имаме най-голяма възможност да изразим себе си чрез дрехите си - тип " татуировка " на ръката в която някой се заглежда! Аз обичам да свиря с тениски на не особено свързани със стила ми групи - примерно свиря класик хеви кавъри, а тениската ми е на Секс Пистълс - идеята ми е, че възприемам всичко, което е направено с душа, сърце и поне малко професионализъм! Това лято свирих пред заклети рокери с потурести къси дънки тип " Ъ-ъ, аз съм Мишо Шамара ...", даже някой ме замери с тоя коментар от публиката :recourse::)

Обаче на сватбата на сестрата - е нямаше как да се изтипосам с Мейдънката ;) Не че не искам, изкараха го въпрос на семейна чест да не бунтартсвам и се получи Чичи Ачи с костумето и баса.. :) :)

 

Както всеки дотук каза и очевидно ще остане като генерално заключение по темата : облеклото зависи от обстановката, точно колкото поведението от условията :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Най-много се кефя когато съм със къса дънкена пола-синя,бяла риза или синя и черни велурени ботуши.Дълги обици и блестящо колие на врата.Косата ми е черна и като я изправя става дълга.Имам гримьорка която се грижи за грима ми . Така се обличам за заведението което пея. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.