Към съдържанието


Снимка

Наближава крайният срок за записванe в „Голямото Rock Междучасие”


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 musicman

musicman

    мракобесник

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6909 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София
  • Инструмент:Китара

Публикувано 28 септември 2016 - 15:12

gm-600.jpg

Конкурсът за най-добра училищна или млада рок група ще започне тази есен в ефира на БНТ.


Очаква се музикалното риалити шоу, в което ще вземат участие най-добрите млади рок групи на България, да се превърне в телевизионния и музикален хит на сезона!
„Голямото Rock Междучасие” ще протече в шест епизода. От всички успешно регистрирали се групи, за национален кастинг ще бъдат поканени най-добрите двайсет, а в шоуто ще влязат най-добрите десет млади рок групи, избрани от продуцентите и селекционната комисия след провеждането на кастинга, който ще се проведе между 3 и 6 октомври във София, 2-ро тон студио на БНТ. Допълнителни подробности ще бъдат обявени на Официалния сайт на конкурса www.rock.bg.
gm-3.jpg
Голямата награда е повече от сериозна: Пълно музикално оборудване, Заснемане на видеоклип, и продуциране на авторска песен.
Самата регистрация става по следния начин: нужно групите да се регистрират на Официалния сайт на конкурса: www.rock.bg, като качат своя снимка, непрофесионален аудио запис или видео линк на авторска песен или кавър версия.
За тези групи, в които участниците са непълнолетни или малолетни е нужно да бъде попълнена декларация от техните родители.
Друга важна подробност е, че заснемането на епизодите от риалитито ще се осъществява в уикендите, като така няма да се пречи на учебния процес.
gm-2.jpg
Пълният регламент на „Голямото Rock Междучасие” можете да видите на www.rock.bg, и на www.bnt.bg.
www.rockbg.com
https://www.facebook...ockmejduchasie/
Прочети още.
People who complain about problems don't change the world. People who fix problems do!
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни