Jump to content
Българският форум за музиканти

Music Idol


just_a_sheep

Recommended Posts

ХАХАХАХАХАХА

И аз се потресох от журито :) Ами сега? :)

 

Да си призная, почвам да се двоумя....

 

Иначе, мисля, че X-Factor не е от същата серия предавания, понеже оригиналът на Music Idol, до колкото знам, е именно английски и се зове Pop Idol. Освен това във всички страни с всички различни имена логото изглежда еднакво, а това X-Factor - не. Явно е просто друга поредица, но това няма значение де :)

 

Аз пък изрових клипове от немското предаване. Тия разказват играта на некадърните участници :)

http://www.youtube.com/watch?v=nH1nKoBsGWM...ted&search=

(речник: думата Scheisse е широко използвана, общо взето като shit. това мисля стига :greenball: )

 

А като ги харесат - ей така става: http://www.youtube.com/watch?v=pYEW-EKcMJw...ted&search= :)

 

 

Я кажете някой реши ли какво ще пее?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 191
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Виж к'во Ели, понеже си добра душа ш'ти призная (Фримантел, а и не само те) са чалгаджии по призвание...

Никой ли не е гледал "Семейни войни" - те тяхно е (Family Feud)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера какво не му харесвате на журито. Според мен много точно си отговаря на реалността и на нуждите на едно такова шоу. А и все пак, който е шефът, той поръчва журито. Или се вкарва в него:). Аз лично се записах и смятам да вляза в предаването, стига разбира се да не ми хрумне да не отида. Притесняваме единствено организацията, която най-вероятно пак ще е на ниво и ще се чака с часове. Дано не е с дни. Имам едно предложение. Нека всеки да каже, кои според него трябва да са в журито, за да има обективност или незнам, каквото смятате, че липсва. Никой не каза какво точно не му харесва. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[

 

тия верно разказват играта на некадърните участници ,ама имайки предвид журито аз си мисля ,че българите каквито са гласовити ще разкажат играта на Глория ..........сигурно повечето ще пеят по- добре от нея ............което ще бъде много забавно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли някой оспорва певческите качества на журито,разбира се не става въпрос за Слави Трифонов!Но той е шеф и затова трябва да проконтролира нещата.

Глория е много добра певица,не коментирам стила и,а начина и на пеене и смятам че трудно някой ще успее да и конкурира,като казвам трудно не казвам невъзможно,но все пак нека кацнем на земята и чуем как звучим отстрани,преди да хулим някой изпълнител!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хохо хахахааааааааааааааа имах неземното щастие минавайки покрай една таверна да чуя Глория как звучи на живо ...............хахахаааааааааааааааааааааааааааааа още се смея с пълен глас !Сигурна съм ,че повечето кандидати ще звучат класи над нея !!!!Не я хуля - просто за мене тя не е певица!Така че на тези дето ще се явават - да не ви дреме ако тая овца ви отреже - даже ако ви отреже значи няма вкус - може ли да има вкус за истински глас няква кръчмарка бе сладурчета !!!!Я не се връзвайте !!!!!Успех на всички пожелавам и да не ви пука ,защото тия дето са в журито хал хабер си нямат от пеене ...............вярвайте ми !!!

Редактирано от zarra
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тоя за*ник от Modern Talking бил голямо гадинище! Представям си батко ни Славчо как ще се гаври с участниците. Един пич заля немското жури със собствените им чаши вода. Дано, ако се изгаврят с някого тук не си мълчи. Аз не бих!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледах тва клипче с водата. Не вярвам обаче някой да посмее да полее Слави Трифонов, все пак е едро момче :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не каза какво точно не му харесва.

 

Ми казвам ти веднага - Глория и Слави ги свързвам със света на чалгата, Данчето Христова - на естрадата. Дони... ми е симпатичен и като че ли е по-отворен стилово, но честно казано и той ми е малко естраден. И кво се получава? За какво са толкова много народ жури, ако не са особено разнообразни във собствените си стилове? Не смяташ ли, че има опасност да не са супер обективни? Да не говорим, че (особено за Слави съм сигурна) ще се търси и във визията нещо по-така... което да прави шоуто интересно за гледане, не толкова за слушане... То това е ясно де, но зависи с каква тежест е в общата преценка.

 

Това е, може и да греша, може пък да са много обективни хората, аз просто си разсъждавам :)

Даже не коментирам музикантските им качества като изпълнители, тъй като това, че аз не ги харесвам, всъщност не значи, че нямат уши :)

 

Ще видим :))

 

 

 

ПП Дани, ти какво ще пееш, кака? А с какво ще си облечен? :)

Редактирано от Elly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравявам ви с новия си подпис

 

 

 

Къде можем да се запишем?? :)

 

Вие не може да се запишете приемат се само кандидати от типа

 

 

Ами аз по принцип се занимавам с еротичен чат и печеля много добре.Също така и се снимам за еротични фотосесии професионално , но тъй като много обичам да пея и особено да си правя клипчета , а това го правя в свободното си време искам да стана певица и да имам не само еротични снимки и видео и собствени клипове със песни в които ще изразявам чувствата си и мислите си.Имиджа ми ще е еротичен нещо като Ан-джи , Лилана , Йоана.Това имам в предвид.Целта ми не да ви покажа колко съм готина , а да си намеря човек който да види идеите ми , да ме хареса и да ме лансира.Готова съм да отида на прослушване.
:) Редактирано от RockoBG
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.