Jump to content
Българският форум за музиканти

Music Idol


just_a_sheep

Recommended Posts

Какво си прочел из други сайтове и какво пише тук (и кое е тук)?

 

Не се заяждам. Просто не разбирам.

Първо аз съм момиче. Не се заяждам, просто изяснявам :virtuoz: .

 

Не знам до колко е вярно, но някъде пишеше, че на ден пристигат между 500 и 1000 писма :greenangel: . В Шоуто на Слави са казали, че ще се явят страшно много хора и вероятно голяма част от тях ще могат да пеят хубаво, затова няма да е важно да се покажат блестящи певчески данни и техники, просто трябва по някакъв начин да се набиеш на очи (например с някоя шантава прическа). Замисли се - няма да е възможно да се запомнят всички. Освен това целта не било да вземат някой, който е вече научен да пее. Ще търсят талант, който да доразвият. Пред вид на всичко това, вероятността да те забележат, без да се правиш на интересен се свежда до минимум.

Тука някой написа, че познава две от участничките в Стар Академи, които съжаляват, че са участвали (и как няма!). Не казвам, че двете предавания ще са еднакви, но е факт, че всички подобни продукции се побългаряват. Искрено се надявам с Мюзик Айдъл да не е така! И при всички положения ако предаването не е поредната българска простотия и ако е успешно, ще го има и за напред. Затова съм решила ако има второ такова, да се запиша.

Още веднъж успех на тези, които са се ще ходят! :virtuoz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 191
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Не знам до колко е вярно, но някъде пишеше, че на ден пристигат между 500 и 1000 писма :) . В Шоуто на Слави са казали, че ще се явят страшно много хора и вероятно голяма част от тях ще могат да пеят хубаво, затова няма да е важно да се покажат блестящи певчески данни и техники, просто трябва по някакъв начин да се набиеш на очи (например с някоя шантава прическа). Замисли се - няма да е възможно да се запомнят всички. Освен това целта не било да вземат някой, който е вече научен да пее. Ще търсят талант, който да доразвият. Пред вид на всичко това, вероятността да те забележат, без да се правиш на интересен се свежда до минимум.

 

Коронния номер на мъжете – е да се правиш на интересен играейки прост, /виж няколко поста нагоре бате си Роко :band2: /...........

 

Сериозно ли таиш надежди, че има шанс да не си се занимавала с пеене, но да доразвиват таланти само заради интересните им прически?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериозно ли таиш надежди, че има шанс да не си се занимавала с пеене, но да доразвиват таланти само заради интересните им прически?

 

 

Стар Акедъми не беше ли точно това ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам до колко е вярно, но някъде пишеше, че на ден пристигат между 500 и 1000 писма :huh: . В Шоуто на Слави са казали, че ще се явят страшно много хора и вероятно голяма част от тях ще могат да пеят хубаво, затова няма да е важно да се покажат блестящи певчески данни и техники, просто трябва по някакъв начин да се набиеш на очи (например с някоя шантава прическа). Замисли се - няма да е възможно да се запомнят всички. Освен това целта не било да вземат някой, който е вече научен да пее. Ще търсят талант, който да доразвият. Пред вид на всичко това, вероятността да те забележат, без да се правиш на интересен се свежда до минимум.

 

Коронния номер на мъжете – е да се правиш на интересен играейки прост, /виж няколко поста нагоре бате си Роко :metalist: /...........

 

Сериозно ли таиш надежди, че има шанс да не си се занимавала с пеене, но да доразвиват таланти само заради интересните им прически?

 

Ами хората които правят Music Idol в БГ, мисля че са същите които го правят и по света. Аз следях англииското издание, което се казва X-Factor.

Определено повечето учаснтици можеха да пеят, а някои от тях бяха и не толкова запомнящи се на виншен вид.

 

Ето едно изпълнение на победителката да чуете за какво става на въпрос :)

 

Ето и този който аз исках да спечели, но се класира 3-ти за мое съжаление :( :

http://youtube.com/watch?v=fS1YWvubDIk

 

Наистина търсеше се изпълнителите да имат излъчване , но пеенето беше на първо място. Пък и в предаването се търсят изпълнители , тоест някой който няма да заспиш докато слушаш , а не само певци , защото все пак колкотои да е добър един певец, голяма част от интереса на публиката ще бъде насочен и към визията и излъчването.

 

:virtuoz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джъст ъ шийп каза "И при всички положения ако предаването не е поредната българска простотия и ако е успешно, ще го има и за напред.", но за съжаление според мен ще съществува и за напред само ако е поредната простотия, защото в момента това се търси!?..

:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериозно ли таиш надежди, че има шанс да не си се занимавала с пеене, но да доразвиват таланти само заради интересните им прически?

Никой не е казал, че като си направиш интересна прическа ще те одобрят непременно. Идеята е, че само с пеене няма да стане, освен ако не си някой Лучано Павароти или някоя Мария Калас.

Иначе до колкото се сещам наистина в Стар Академи-то имаше и такива дето не са се занимавали с пеене.

 

Mravata, не ме отчайвай бе човек. Five Stars са подбрани именно от екипа на Слави и мен поне много ме кефят. Някой ако е следил предаванията им, имат огромен напредък в пеенето. Предаването им като идея не е малко тъпичко, ама направиха няколко много готини песни. Петтимата заедно звучат доста добре.

Така че аз имам надежда, че може да излезе нещо добро и от Мюзик Айдъла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пред вид на всичко това, вероятността да те забележат, без да се правиш на интересен се свежда до минимум.

 

Коронния номер на мъжете – е да се правиш на интересен играейки прост, /виж няколко поста нагоре бате си Роко :jazzband: /...........

 

 

Не се заяждай, щото к'вото казвам си е вярно. Ше залеят ефир с полукадърни малки проституеси и гейчета както обикновено. Попреситил съм вече на боклуци...Жал ми е само за кадърните кандидати

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо. Няма как да се 'побългари' по простата причина, че нямат право да го променят. Т.е., не правят нещо като поп идол, а правят поп идол. Има си една дебела книга, в която пише какво как трябва да се прави (включае на колко трябва ад отстои минимум логото от други символи) и не можеш да мърдаш от нея. Всичко е точно дефинирано, включително нещата, които могат да се променят в зависимост от особеностите на страната, в която се прави предаването. На всичко отгоре има и едни чичковци (или лели - незнам), които седят на главата на продуцентите и следят правилата в тази книга да се спазват. Така че - няма такава вероятност (да се побългари). А що се отнася до простотията в други реалити шоута, които сме гледали - това не е побългаряване - това е заложено в техния формат. Дали бидейки непросташко, ще се хареса - незнам. Аз мисля, че ще избият рибата - както направиха и със сървайвър.

Редактирано от Termy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... аз до сега имах някакви, макар и малки надежди за нещо смислено, но след като обявиха състава на журито вече съм убеден що за предаване ще е това. Жури в състав: Станислав Трифонов, Дони, Йорданка Христова и... внимание.... Глория! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... аз до сега имах някакви, макар и малки надежди за нещо смислено, но след като обявиха състава на журито вече съм убеден що за предаване ще е това. Жури в състав: Станислав Трифонов, Дони, Йорданка Христова и... внимание.... Глория! :)

 

:metalist::):):)

 

Аз бих казал ...внимание...Дони , ма се тая. ибах*и журито

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... аз до сега имах някакви, макар и малки надежди за нещо смислено, но след като обявиха състава на журито вече съм убеден що за предаване ще е това. Жури в състав: Станислав Трифонов, Дони, Йорданка Христова и... внимание.... Глория! :ph34r:

 

 

Какво чувам??????? В журито ще бъдат овчарят Слави и козата Дони? О, соле мио!!!! Пак говедарска порнография!!!! :wacko:

 

Не, братлета, няма оправия в тая държава! :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.