Jump to content
Българският форум за музиканти

корг па 300 или корг па 500


veselin788

Recommended Posts

Здравейте колеги предстой ми да си закупя синтезатор корг спрял съм се на корга па 300 и корг па 500 коя е по добра според вас и колко е рамта на корг па 500 и четели мп3-ки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, не всички имаме тази възможност аз първоначално имах намерение за PA3x Pro /76 keys/, даже пазарих един преди 7 месеца много добър и на много добра цена, но се отказах твърде голяма стъпка е да скочиш от PA50 на PA3x Pro /76 keys/ и се спрях на PA2x Pro! Тежестта на клавира означава класни материали - Дърво, Алуминий, Метален корпус! Най-здравия саунд и изработка имат само високия клас на PA серията, или по-точно тези които имат Х, това главно идва от САУНД КАРТАТА на клавира, по-ниския клас клавири могат да имат повечето функции на високия клас, но НЕ МОЖЕ да се сравни като ЗВУК! PA2x Pro 18kg, PA3x Pro/76 keys/ 17,5 kg, PA4x Pro/76 keys/ 16,3 kg  :)  ;)  :cheers2:  :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземи си па300 и не се занимавай с глупости, но мен ако питаш вместо да дадеш 1300 лв за нов па300 по-добре се напъни още малко с 200-300 лв и си купи па600 или па800 втора ръка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох а аз какво да кажа?То добре  ще  вземеш па 4 х и  после  какво?После още  много много напъване за други екстри покрай музикалната болест и за какво,да свириш на смотани и  прости хора и  личности които не  разбират нищо от музика.

 

  Има много добри и още  по-добри музиканти в  България но  няма интерес голям вече към нашето хоби и професия.Докато цари хаос ,неразбиране,бедност,корупция и незаплатен труд няма да има хляб за музикантите тук!

Хората повече се интересуват  певицата да е по-младичка ,с по-къса поличка и да е на масата отколкото да се слуша хубава песен ,мелодия  и т.н.

  

 Въпреки всичко е хубаво да дадеш и угодиш на душицата това което иска и  от което има  нужда.Живота е  кратък и трябва да  имаме  това  което  обичаме  и да му  се  радваме докато можем!!! :virtuoz:  :drummer:  :Piano:  :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ако разреши колегата Гошев да предоставя неговия сет за ползване от  потребителите на форума ще ви дам линк от негов сет преди 1-2 години като беше със па 500 и мисля,че е доста добър  сета.Дано се мерне скоро и да прочете ако ли не просто нямам право. :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.