Към съдържанието


Снимка

SHURE Call for Legends LIVE


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 musicman

musicman

    мракобесник

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6903 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София
  • Инструмент:Китара

Публикувано 01 септември 2016 - 13:20

За поредна година SHURE ще заинтригува талантливите млади групи и изпълнители на живо с международен конкурс за групи SHURE ; Call for legends LIVE, в който може да участват групи и изпълнители с оригинално изпълнение на "жива сцена", от всеки жанр (без кавър версии).


Кампанията стартира днес, на 1ви Септември на интернет страницата: https://www.shure-call-for-legends.eu/ и ще бъде широко анонсирана по музикалните магазини, форуми и в социалните мрежи!
image009.jpg
Могат да участват групи от всички държави в Европа, Африка и Близкия изток. Трябва само да демонстрират качествата си на изпълнители на живо и кратко представяне на групата на английски език.Ако сте следили преднишните ни кампании (Shure Drum Mastery, Shure Call for Legends) знаете, че те имаха голям успех - на едната имахме финалист от България, поканен на участие в Исландия, на другата имахме групи стигнали до финалната фаза на конкурса.

banner%202.jpg
 

Първа награда: професионален видеозапис; участие на живо в Jazz Festival Montreux – фестивалът събрал през годините имена като Queen, Deep Purple, Muse, Lady Gaga, Weekend, Madness Shure микрофони на стойност 5000 EUR!
Втора награда: Shure микрофони на стойност 3000 EUR!
Трета награда: Shure микрофони на стойност 1000 EUR!
Всяка група участник от България ще получи награда! Независимо от класирането си в надпреварата, всеки участник от България ще получи поощрителен подарък от muzikalen.bg - оригинални фланелки SHURE за всеки член от групата, а БГ групата с най-много прослушвания ще получи и още един подарък от muzikalen.bg – юбилейния легендарен микрофон SM58 – произведен в лимитирана серия за 50тата си годишнина!
image001.pngimage003.jpg
Информация за фазите и развитието на надпреварата ще публикуваме в www.facebook.com/muzikalen.bg
Успех на всички участници!
Прочети още.


People who complain about problems don't change the world. People who fix problems do!
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни