Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended PostsТова е моя вариант,всеки,който желае да се включи е добре дошъл :)

Това е бекинг трака :) 
 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Браво Данев! Чудесно свирене, много ме изкефи. Включвам се и аз, макар че не мога да свиря блус, поради което и трака така съм го кръстил. https://www.youtube.com/watch?v=N53LIZx_3_E&feature=youtu.be

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря ! :) Харесва ми идеята с мотива-развитията/видоизмененията му и надграждането, на мен ми харесва как си го изсвирил ! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

   Motivic Development e според мен най-добрата композиционна техника. Задължитерна за една импровизация. Един мотив се проектира на различни места, първо се повтаря, транспонира се, фрагментира се, удължава се, скъсява се, прибавят му се украшения, свири се инверсно, ретроградно и в комбинации с досега изброените похвати, измества се ритмично и мелодично и т.н. Но винаги остава разпознаваем. Това предизвиква у слушателя доверие.

 

http://tobyrush.com/theorypages/pdf/0210motivicdevelopment.pdf

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Също чувство за цялостност и правилно построение,кара слушателя да е любопитен какво следва и да не губи интерес. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

По принцип не съм ултра фен на такъв тип подложки, но да не пропускаме както се казва, един лежерен опит :)

https://soundcloud.com/synchu/aminor-jimjam

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By Mosca Cieca
   Здравейте,
   Търся музиканти за сформиране на група, не държа на определен стил толкова, колкото на сериозно отношение към музиката. Все пак клоня към рок, блус-рок звучене, с елементи на фънк (или без), отворена съм към смесване на стилове. Занимавам се с музика доста отдавна и имам опит (включотелно професионален) като вокал. Като китарист съм по-скоро начинаеща, но мога да си акомпанирам. Представям си проект за създаване на авторска музика, но могат да се вмъкнат и кавъри, особено в началото, докато членовете се напаснат. Можем да започнем само с китарист, ако се наложи, за да се даде някакво начало, но със сигурност се оглеждам и за басист и барабанист.
   Оставям ви профилите си в Youtube и Encore (https://encoremusicians.com/Gergana-Valcheva?tab=2) - където освен видеата, можете да чуете и mp3 файлове в секцията ''Watch & Listen''. И на двете платформи ще намерите както кавъри, така и авторски песни. 
    
    
   При интерес ми пишете тук или ми звъннете - 0883378647
   Поздрави и до скоро!
  • By Mosca Cieca
   Здравейте,
   Търся музиканти за сформиране на група, не държа на определен стил толкова, колкото на сериозно отношение към музиката. Все пак клоня към рок, блус-рок звучене, с елементи на фънк (или без), отворена съм към смесване на стилове. Занимавам се с музика доста отдавна и имам опит (включотелно професионален) като вокал. Като китарист съм по-скоро начинаеща, но мога да си акомпанирам. Представям си проект за създаване на авторска музика, но могат да се вмъкнат и кавъри, особено в началото, докато членовете се напаснат. Можем да започнем само с китарист, ако се наложи, за да се даде някакво начало, но със сигурност се оглеждам и за басист и барабанист. :)
   Оставям ви профилите си в Youtube и Encore - където освен видеата, можете да чуете и mp3 файлове в секцията ''Watch & Listen''. И на двете платформи ще намерите както кавъри, така и авторски песни. 
   https://www.youtube.com/channel/UC2MR61c3MEP5f7jEFRdyKdw?view_as=subscriber
   https://encoremusicians.com/Gergana-Valcheva?tab=2
    
   При интерес ми пишете тук или ми звъннете - 0883378647
   Поздрави и до скоро!
  • By rockfire
   Търси се вокал /мъж или жена/ за хард и хеви авторски рок във Варна ! Предстоящи записи !Пее се на английски !Моля без драканици и съвети ! Кандидатите да се свържат на лични или на тел .номер 0888733755.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.